icon

Je slaboružový výtok v skorom tehotenstve normálny?

mocikova9
2. aug 2025

Ahojte ( viem že je tu viac podobných tém ale neviem nenašla som sa ani v jednom ) mám taký problém podľa poslednej ms by som mala byť dnes 7tt 2d , u gyn. som bola 22.7 , videl červený krčok maternice a podľa vag.sona aj bodku v maternici čiže potvrdil tehotenstvo a hovoril že cca 4tt , zobral krv ale medzičasom má dovolenku tak výsledky krvi budú až 15.8 , idem do nemocnice na prvý ultrazvuk piatok , no môj problém je už 3tí deň mám slabo ružový výtok , aj pri malej potrebe keď sa utriem na toaletnom papieri je vidno , prvý deň bol len raz aj druhý deň ale dnes tretí deň už stále pri malej potrebe mám taký svetloružový výtok , mám sa obávať alebo nieje to nič ? Som už strašne v strese kvôli tomu , bojím sa niekto píše že to nieje nič a niekto že je to problém , viete mi prosím poradiť , pri prvom som nič také nemala síce už prešlo 10r , tehu test som si spravila ešte včera a druhá čiarka bola taká istá ako prvá ale až po nejakých 5min. Mám občas pichanie v podbruško a aj v oblasti vaječníkov ale nič také hrozné , ďakujem

mocikova9
autor
2. aug 2025

@mocikova9 ešte som zabudla , druhý týždeň beriem duphaston a acidum folicum , a nemám žiadne príznaky ani bolesť pŕs ani nevolnosti nič vôbec mi nevadia ani vône , jediné čo mám že mi jesť netreba nie som hladná , ale samozrejme jem lebo musím

matusa_153
2. aug 2025

@mocikova9 ja som mala asi v 5tt, jeden deň slaboruzove spinenie ktoré trvalo chvíľku. Tiež som bola u dr a vyzeralo to ok, tiež na sone bol len gestacny vak lebo som bola príliš skoro, to spinenie sa mi zopakovalo ešte raz o týždeň tak isto jednorazovo, neviem čo to spôsobilo a teraz som už 11tt, o týždeň mám kontrolu, malo by byť všetko ok, drzim palce aby to dobre dopadlo aj u teba, možno to naozaj nič neni aj keď to trvá tri dni, myslím že kým to nieje silne krvácanie alebo čerstvá krv tak by to malo byť ok, aj čerstvá krv alebo silne krvácanie tiež nemusí znamenať potrat, môže byť hematóm prítomný

matusa_153
2. aug 2025
@mocikova9

@mocikova9 ešte som zabudla , druhý týždeň beriem duphaston a acidum folicum , a nemám žiadne príznaky ani bolesť pŕs ani nevolnosti nič vôbec mi nevadia ani vône , jediné čo mám že mi jesť netreba nie som hladná , ale samozrejme jem lebo musím

@mocikova9 ale príznaky som mala, nemala som nevoľnosti ani som nezvracala ale bolesť prs, nadúvanie, a tak.. možno nieje dobre znamenie že nemáš príznaky absolútne, prepáč nechcem ta strašiť. Myslím si že aj príbehy iných žien nemusia byť podobne tvojmu prípadu, neostáva ti nič iné a veriť že je všetko v poriadku a počkať na ďalšiu kontrolu

mocikova9
autor
2. aug 2025
@matusa_153

@mocikova9 ale príznaky som mala, nemala som nevoľnosti ani som nezvracala ale bolesť prs, nadúvanie, a tak.. možno nieje dobre znamenie že nemáš príznaky absolútne, prepáč nechcem ta strašiť. Myslím si že aj príbehy iných žien nemusia byť podobne tvojmu prípadu, neostáva ti nič iné a veriť že je všetko v poriadku a počkať na ďalšiu kontrolu

@matusa_153 áno jasné už len počkať do piatku ale to čakanie je katastrofa a ešte ktomu keď príde dotoho ten výtok 😢 dúfam že budem všetko v poriadku

matusa_153
2. aug 2025
@mocikova9

@matusa_153 áno jasné už len počkať do piatku ale to čakanie je katastrofa a ešte ktomu keď príde dotoho ten výtok 😢 dúfam že budem všetko v poriadku

@mocikova9 ja presne viem ako sa cítiš, cítila som sa rovnako pri mojom prvom špinení, tiež som čakala dva týždne že či je všetko ok, riadne som sa bála.. a bolo všetko dobre. Ale tiež som bola v strese či bábätko rastie, ten stres mi asi aj ostal 😁 vlastne od vtedy čakám takmer mesiac na ďalšiu kontrolu, tiež budúci piatok idem na kontrolu. Daj vedieť potom

matusa_153
2. aug 2025
@mocikova9

@mocikova9 ale ak ti začne krvácanie alebo silnejsie spinenie tak pohotovosť

mocikova9
autor
2. aug 2025
@matusa_153

@mocikova9 ja presne viem ako sa cítiš, cítila som sa rovnako pri mojom prvom špinení, tiež som čakala dva týždne že či je všetko ok, riadne som sa bála.. a bolo všetko dobre. Ale tiež som bola v strese či bábätko rastie, ten stres mi asi aj ostal 😁 vlastne od vtedy čakám takmer mesiac na ďalšiu kontrolu, tiež budúci piatok idem na kontrolu. Daj vedieť potom

@matusa_153 dám vedieť , a prajem veľa síl a zdravíčka 🥰

anonym_75c24c
2. aug 2025

Ja by som určite nečakala a sla na pohotovosť este dnes

mocikova9
autor
2. aug 2025
@anonym_75c24c

Ja by som určite nečakala a sla na pohotovosť este dnes

@anonym_75c24c uvažujem už či mám zájsť 😢

matusa_153
2. aug 2025
@mocikova9

@mocikova9 tak teraz je krčok maternice oslabený, ten vytok môže byť zo sexu ak ste mali.. môže to mat viac dôvodov prečo máš ten vytok… pre svoj kľud chod radšej na pohotovosť, keď píšeš že to trvá dns cely deň. Radšej chod

mocikova9
autor
2. aug 2025
@matusa_153

@mocikova9 tak teraz je krčok maternice oslabený, ten vytok môže byť zo sexu ak ste mali.. môže to mat viac dôvodov prečo máš ten vytok… pre svoj kľud chod radšej na pohotovosť, keď píšeš že to trvá dns cely deň. Radšej chod

@matusa_153 áno uvažujem , sex sme nemali odvtedy ako som zistila že som tehotná , pozorujem ten vytok raz mam biely a raz bieloružový tak sama neviem čo mám robiť

matusa_153
2. aug 2025
@mocikova9

@matusa_153 áno uvažujem , sex sme nemali odvtedy ako som zistila že som tehotná , pozorujem ten vytok raz mam biely a raz bieloružový tak sama neviem čo mám robiť

@mocikova9 tak chod na pohotovosť. Budeš kludnejsia ako čakať týždeň.. radšej sto krát ako ani raz

anonym_7fc489
3. aug 2025

Urcite smer pohotovost radsej 100 krat ale zbytocne… budes kludnejsia .. daj vediet

matusa_153
3. aug 2025
@mocikova9

@mocikova9 ahoj tak ako si na tom?vsetko v pohode? Bola si na pohotovosť?

mocikova9
autor
3. aug 2025
@matusa_153

@mocikova9 ahoj tak ako si na tom?vsetko v pohode? Bola si na pohotovosť?

@matusa_153 ahoj nešla som , čakala som čo bude , dnes ráno už len veľmi málo a teraz už nič , tak počkám do večera

mocikova9
autor
3. aug 2025
@anonym_7fc489

Urcite smer pohotovost radsej 100 krat ale zbytocne… budes kludnejsia .. daj vediet

@anonym_7fc489 áno počkám do večera ak ešte bude tak urcite zájdem 😊

matusa_153
3. aug 2025
@mocikova9

@anonym_7fc489 áno počkám do večera ak ešte bude tak urcite zájdem 😊

@mocikova9 okey. Možno to nič nieje

matusa_153
3. aug 2025

@mocikova9 ja keď som mala spinenie tak som si mala v lekárni kúpiť ascorutin a ten užívať. To je na zastavenie krvácania a pomohlo

mocikova9
autor
3. aug 2025
@matusa_153

@mocikova9 ja keď som mala spinenie tak som si mala v lekárni kúpiť ascorutin a ten užívať. To je na zastavenie krvácania a pomohlo

@matusa_153 ten mám doma jednu som zobrala tak uvidíme

mocikova9
autor
4. aug 2025
@matusa_153

@mocikova9 ja som mala asi v 5tt, jeden deň slaboruzove spinenie ktoré trvalo chvíľku. Tiež som bola u dr a vyzeralo to ok, tiež na sone bol len gestacny vak lebo som bola príliš skoro, to spinenie sa mi zopakovalo ešte raz o týždeň tak isto jednorazovo, neviem čo to spôsobilo a teraz som už 11tt, o týždeň mám kontrolu, malo by byť všetko ok, drzim palce aby to dobre dopadlo aj u teba, možno to naozaj nič neni aj keď to trvá tri dni, myslím že kým to nieje silne krvácanie alebo čerstvá krv tak by to malo byť ok, aj čerstvá krv alebo silne krvácanie tiež nemusí znamenať potrat, môže byť hematóm prítomný

Ahojte tak dnes som bola pri zastupujúcej gyn. poslala ma do nemocnice stým že missed abort ja som preplakala celú cestu 😢 ale tam bol taký skvelý lekár pozeral sono nameral 12mm gestačný vak a povedal že to je 5tt , odporučil mi ešte týždeň čakať , neviem či som nemala posunutú ovuláciu , nakoĺko som si ju nesledovala , povedal že ja by som na Vašom mieste ešte počkal , mám prísť do nemocnice o týždeň na kontrolu predpísal mi Cyclonamine na krvácanie , plačem celý deň 😢 neviem či sa to bude správne vyvíjať čo si otom myslíte ?? Ten ružový výtok mám už len občas a menej

matusa_153
4. aug 2025
@mocikova9

Ahojte tak dnes som bola pri zastupujúcej gyn. poslala ma do nemocnice stým že missed abort ja som preplakala celú cestu 😢 ale tam bol taký skvelý lekár pozeral sono nameral 12mm gestačný vak a povedal že to je 5tt , odporučil mi ešte týždeň čakať , neviem či som nemala posunutú ovuláciu , nakoĺko som si ju nesledovala , povedal že ja by som na Vašom mieste ešte počkal , mám prísť do nemocnice o týždeň na kontrolu predpísal mi Cyclonamine na krvácanie , plačem celý deň 😢 neviem či sa to bude správne vyvíjať čo si otom myslíte ?? Ten ružový výtok mám už len občas a menej

@mocikova9 ahoj, no na začiatku príspevku si písala že 22.7 si bola u gyn a vtedy videla nejaký fliačok, odhadovala 4tt tehotenstvo, no lenže od vtedy ubehlo už 2 týždne, čiže by si mala byť minimálne v 6tt.. ale nestracaj nádej, dr odporučil počkať a o týždeň kontrola, ešte naozaj sa to môže ukázať ako prosperujúce tehotenstvo, možno ozaj ovulacia bola posunutá a preto to nevychádza na 7tt čo by si mala byť podľa kalendára. Ja som takto stresujúco čakala 2tyzdne po prvom špinení. Tiež som sa bála že nebude to v poriadku

anonym_09dd1c
17. aug 2025
@mocikova9

@mocikova9 ako si nakoniec dopadla?

mocikova9
autor
25. aug 2025
@anonym_09dd1c

@mocikova9 ako si nakoniec dopadla?

@anonym_09dd1c žial zle 😭 som už skoro týždeň po kyrete 😭 ťažké to je veľmi ale verím že sa podarí

anonym_09dd1c
26. aug 2025
@mocikova9

@anonym_09dd1c žial zle 😭 som už skoro týždeň po kyrete 😭 ťažké to je veľmi ale verím že sa podarí

@mocikova9 tak to ma mrzí... viem ako sa cítiš ja som takto mala samovoľne pot 2× raz v 9 tt a raz v 19tt .Viem že je to ešte čerstvé ale neboj čas zahojí rany ... držím ti palce

mocikova9
autor
26. aug 2025
@anonym_09dd1c

@mocikova9 tak to ma mrzí... viem ako sa cítiš ja som takto mala samovoľne pot 2× raz v 9 tt a raz v 19tt .Viem že je to ešte čerstvé ale neboj čas zahojí rany ... držím ti palce

@anonym_09dd1c mrzí ma to 😭 a ďakujem