icon

Je špinenie na začiatku tehotenstva bežné?

12. mar 2025

Musí byť spinenie na začiatku? Mali ste to vsetke? Či je to len individuálne

anonymes
12. mar 2025

Akékoľvek Spinenie počas tehotenstva neni dobre .. nemalo by .. treba ísť ku gynekológovi s tym alebo na pohotovosť keď až moc

zuzkaa1991
12. mar 2025

Ja som spinila na začiatku tehu vôbec ma nenapadlo pisat na MK ale zobrala som sa a isla som do nemocnice na pohotovost kedze to bolo ku veceru...raz v 5tt raz 7tt

ina2405
12. mar 2025

Špinenie treba riešiť. Ja by som nečakala ani hodinu a šla by som ihneď buď k môjmu lekárovi, alebo do nemocnice.

autor
12. mar 2025

Tak ešte napíšem že neviem či som tehotná tak nepanikárte toľko

anonymes
12. mar 2025

Tak ako sorry, ale si úplne šiši ? 😂 Veď si to napísala ako hotovú vec. Panikáriť by si mala ty, keď tak. A nie my. Pýtala si si rady, tak si ich aj dostala.

ina2405
12. mar 2025

Aha, no tak môžeš špiniť pred menzesom, alebo sa môže uhniezďovať. Ale napísala si to ako tehotná...

k47
12. mar 2025

Spinenie niekedy okolo uhniezdovania je bezne, ale rozhodne to nemaju vsetci. Napriklad ja nie.
Spinenie v nejakom 5-10 tyzdni je tiez velmi bezne, tusim az vo stvrtine aj zdravych tehotenstiev, lebo ta oblast je velmi prekrvena a obcas praskne nejaka cievka. Nesuhlasim, ze by spinenie bolo dovod na pohotovost (ani moj doktor). Aj ked teda bola som na pohotovosti, ked mi prislo, ze je tej krvi viac nez spinenie.