icon

Je teplá sprcha v tehotenstve bezpečná?

12. sep 2024

Ahojte. Časovo je to asi 5tt, beriem duphaston. A mam spinenie hnede. Ale iba take ze keď si to rukou skontrolujem tak mi minimum ostane na prstoch, nie je to ani na intímku. Dnes sa neviem prebrať, a čaká tu na mňa 2rocny krpec aby som mu navarila obed. No uplne ma obliala slabost a unava, ze ledva stojím na nohách. A mam strašnú chuť si sadnúť po teplú sprchu? Myslíte že mi to môže uškodiť?

michaela329
12. sep 2024

Daj si magnézium, mne pomohlo na točenie hlavy. Krátku sprchu, ale nie horúcu - ja by som však počkala kým slabosť prejde,mohla by si spadnúť.

autor
12. sep 2024

@michaela329 ďakujem, vôbec mi nenapadlo ze ma môže slahnut o zem. Žijeme mimo našich rodín v inom meste takže mi nemá ani kto prísť pomôcť. Tak to snáď nejak zvládneme, aj keď asi v bordeli a s nejakym provizórnym jedlom...

kristinapetronela
12. sep 2024

Teplú nie .... Skôr kľud na lôžku

biglovemom
12. sep 2024

Nechapem co ma spinenie spolocne so sprchou😳
Nie teplou vodou urcite nepotratis😃 HORUCOU vodou sa nema sprchovat koli tlaku aby zene zle nezostalo , koli nicomu inemu.

autor
12. sep 2024

@biglovemom chapem ze sa pozastavujes nad banalitou, ale ak by si mala za sebou 10 potratov ver, že by si sa pýtala ešte aj na toto. Nemyslím to v zlom.

biglovemom
12. sep 2024

Mala som 2, takze ta uplne chapem.
Ale aj aj tak sa treba trosku uvolnit inak sa zblaznis…

baarbo
12. sep 2024

ahoj, teplú nie lebo sa ti viac rozšíria cievy a mohlo by ti byť ešte viac mdlo. ani na to špinenie nie je teplá ideál, skôr vlažnú. a prstami by som to radšej nekontrolovala nech si nezavedieš nejakú infekciu aj keď chápem že po tom čo si prežila je ťažké sa upokojiť. dúfam že budeš OK 🙏🏻🤞🏻