Je teplá sprcha v tehotenstve bezpečná?
Ahojte. Časovo je to asi 5tt, beriem duphaston. A mam spinenie hnede. Ale iba take ze keď si to rukou skontrolujem tak mi minimum ostane na prstoch, nie je to ani na intímku. Dnes sa neviem prebrať, a čaká tu na mňa 2rocny krpec aby som mu navarila obed. No uplne ma obliala slabost a unava, ze ledva stojím na nohách. A mam strašnú chuť si sadnúť po teplú sprchu? Myslíte že mi to môže uškodiť?
@michaela329 ďakujem, vôbec mi nenapadlo ze ma môže slahnut o zem. Žijeme mimo našich rodín v inom meste takže mi nemá ani kto prísť pomôcť. Tak to snáď nejak zvládneme, aj keď asi v bordeli a s nejakym provizórnym jedlom...
Teplú nie .... Skôr kľud na lôžku
Nechapem co ma spinenie spolocne so sprchou😳
Nie teplou vodou urcite nepotratis😃 HORUCOU vodou sa nema sprchovat koli tlaku aby zene zle nezostalo , koli nicomu inemu.
@biglovemom chapem ze sa pozastavujes nad banalitou, ale ak by si mala za sebou 10 potratov ver, že by si sa pýtala ešte aj na toto. Nemyslím to v zlom.
Mala som 2, takze ta uplne chapem.
Ale aj aj tak sa treba trosku uvolnit inak sa zblaznis…
ahoj, teplú nie lebo sa ti viac rozšíria cievy a mohlo by ti byť ešte viac mdlo. ani na to špinenie nie je teplá ideál, skôr vlažnú. a prstami by som to radšej nekontrolovala nech si nezavedieš nejakú infekciu aj keď chápem že po tom čo si prežila je ťažké sa upokojiť. dúfam že budeš OK 🙏🏻🤞🏻

Daj si magnézium, mne pomohlo na točenie hlavy. Krátku sprchu, ale nie horúcu - ja by som však počkala kým slabosť prejde,mohla by si spadnúť.