Je to biochemické tehotenstvo?
Ahojte môže ist o biochemické?posledna Menzes 3.8. Mala som dostať opäť 3.9 ale nič..robila som si testy ukázali pozitívne aj clear blue 1-2+.. gyn mi brala krv este nič nevidela na ultraz. vôbec..vcera som bola u nej..zobrala mi krv dnes mi volali že hormón je vyšší no že utorok mám prísť na dalsi odber aby vedeli co to je v maternici..no dnes po 8 dňoch od očakávajúcej Ms som začala krvácať ako menzes keby prišla bolia ma kríze podbrušku po tabletke lepšie..co myslite?
@spangebob66 áno biochemické bohužiaľ
@spangebob66 áno biochemické bohužiaľ
@simca115 myslite?ze to bude to?utorok idem na odber krvy hovorila som to gyn.povedala utorok mám prísť na odbery ďalšie..lebo na ultraz.nic nevidno ja som sa už mala že by šlo o mimomat.ale to pri tom nekrvacas..ako pri menzes takže Bude to to bio?a to podstate ako prebieha?musim sa nechať len vykrvácať ?
@spangebob66 toto povedal chat 🙂
@simca115 práve zo mna niečo vyšlo niečo väčšie neviem co to je no mám obavy..asi je to ten plod alebo neviem
Niečo zo mna vyšlo ?krva zrazenina?ide o ten potrat?biochem?vysiel ten plod či ako
@spangebob66 plod je maximálne cm v takom týždni ale pravdepodobne to bude ten potrat :/ nechceš zájsť na pohotovosť ?
Nemusíš nikam chodit. Máš MS, možno tam nieco bolo, možno nie. Pokial nemáš ziadne problémy a len normálne krvacas, tak je všetko ok.
Skuste další cyklus, je velká sanca, že to vyjde opat.
@spangebob66 plod je maximálne cm v takom týždni ale pravdepodobne to bude ten potrat :/ nechceš zájsť na pohotovosť ?
@simca115 nemam žiadne bolesti ani nič vôbec…nemam v pláne ist na pohotovosť..čítala som na gpt a je to kúsok sliznice
Nemusíš nikam chodit. Máš MS, možno tam nieco bolo, možno nie. Pokial nemáš ziadne problémy a len normálne krvacas, tak je všetko ok.
Skuste další cyklus, je velká sanca, že to vyjde opat.
@barka1 bolia ma len kríze brucho vôbec len zrazu to zo mna vyšlo co je asi normálne ako čítam že niečo vijde…tak sa nebojím
@spangebob66 presne tak ako na tvojej foto vyzeral môj potrat v r 2022. 😏 Ak sa to potvrdí, je mi to ľúto
@spangebob66 presne tak ako na tvojej foto vyzeral môj potrat v r 2022. 😏 Ak sa to potvrdí, je mi to ľúto
@lenik98 tak to bude urcite ono..teraz mám ako ďalej postupovať?asi len nechať odmenzesovat
@lenik98 tak to bude urcite ono..teraz mám ako ďalej postupovať?asi len nechať odmenzesovat
@spangebob66 Nic nemusis speci robit. Je to normalny menzes.
Je to mikro plod spolu so sliznicou. A keď sa už sliznica odlupuje tak jak pri každom menzese, tak je to neudržateľné tehotenstvo 😟 áno iba to nechať prejsť. Môže to trvať o den- dva dlhšie ako klasika menzes, ja som vtedy len pozitívny test a tešila som sa. V práci ma chytil silný kŕč, išla som na wc a tam presne takáto guča a asi 8 dní krvácania. To vycitis keď bude treba pohotovosť - horúčky, nezvládnuteľné bolesti a prílišné krvácanie. Ale väčšinou to až do takých extrémov neprichádza hlavne takto skoro 4-5-6tt. Ale budúci cyklus budeš ako "pohnojena". Ja som hneď potom na šupu otehotnela bez sledovania plodných dní a kadecoho a všetko tip top. 😊
ja takto uz 8 krat biochem tehotenstvo....takze nemusi znamenat...mam aj krv potvrdene tehotenstvo a potom na 6.5 tt uz nic nie je a potom zacnem krvacat...je mi luto ze tym prechadzas prave...
Mala som to rovnako. Bolo to biochemické. Ale našťastie som otehotnela skoro hneď po Tom menzese.

Ano, može to byť biochemické tehotenstvo.