Je v tehotenstve normálne, že si sem - tam nájdem hlien?
Stáva sa mi,že niekedy ked sa zospodu utriem nájdem si taky tahavy hlien.Je to normálne aj v tehotenstve?Nepamätám si pri prvej,že by sa mi to stávalo.
Katka, ani ja som to pri prvej nemala, a teraz občas som mala taký ako ovu hlien 😉
ja som mala asi tri tyzdne trochu vytok, ale "bezproblemovy", vraj to byva v tehotenstve, potom tiez trosku take hlieniky zacali, teraz asi tyzden po zmene liekov boli aj trochu hnedaste, ale uz sa to vycistilo a uz mam skoro cisto ... pokial nie je vytok zapachajuci alebo ta dolu nesvrbi alebo vyslovene nekrvacas nacerveno, malo by to byt ok ...
je to uplne normalne pokial ta nesvrbi nepali a je to len hlien neries.
Ja tento hlien-či výtok som mala cca 3 roky pred tehotenstvom a stále ho mám ,,je mi to nepríjemné a viackrát za deň musím mať intimku,,snád to po pôrode mať už nebudem ☹
hlien je normaly, kym ta nic nesvrbi a nepali ani nesposobuje nejake problemy. Ja si ho "uzivam" od 10tt priblizne - obcas sklovity, obcas az do biela a rozoberala som to aj s dr a aj dva vytery boli uplne OK...na zaciatku som mala dost tiky ci som nezacala krvacat, kedze ho bolo dost vela... 😠
Ja som mala pocas celeho teotenstva taky husty biely vytok ktory bol stale silnejsi, ku koncu fakt moc... a 28tt som mala take gelove hmoty ze som si zlakla ze mi odchadza zatka ale nic to nebolo (bola som na pohotovosti). No nenormalny vytok sa mi spustil po sestonedeli, taky belavy-zltkasty, niekedy ciry, niekedy tahavy (ale nema to suvis s plodnymi dnami), co sa vsade pise v odbornej literature, ze kojace zeny su suche... mala som 2x vyter ale nic, predtym nez dosiel vysledok z kultivacie mi predpisali macmiror a druhykrat clotrimazol a vobec to nepomahalo a nakoniec dosiel negativny vysledok... mam ten vytok dodnes a este stale kojim, uz mam aj cyklus ale vobec neviem kedy mam ovulaciu pretoze je ten hlien uplne iny nez pred tehu a vsetko skresluje... takze niektore veci u niektorych zien prebiehaju atypicky, nic si z toho nerob. 🙂
a

Vytok v tehotenstve je normalny (dokonca ak je aj vo zvysenej miere). V pripade, ze je s primesou krvi, ma nezvycajnu farbu, zapach, vtedy je to na navstevu lekara. Ale ak mas pochybnosti, tiez chod.