Je vracanie v 36. týždni tehotenstva normálne?
Ahojte som 36 týždňov tehotná, tehotenské nevoľnosti ma mierne trápili na začiatku tehotenstva a potom to odznelo ale teraz je to neustále pálenie záhy (čo je vraj posledné týždne normálne) no prirdruzili sa nevoľnosti a zvracanie a občasne bolesti hlavy .. večer nemôžem kvôli tomu ani spat, myslite že je to ok a nemusím to riešiť?
Urcite to spomente na kontrole u gyn.
sestra vracala az kym neporodila 😀 tym samozrejme nechcem povedat, ze je to normalne alebo to zlahcovat. ale su aj take pripady 🙈 no ale ona mala aj vysoky tlak, preeklampsiu a dalsie veci. kazdopadne by som to asi radsej gynekologovi spomenula. nech mas istotu, ze je fakt vsetko ako ma byt ❤
Mala som to tiez, prvý trimester bol katastrofa, druhy a tretí v pohode, no posledne tri týždne pred pôrodom som vracala aj ma par krát prehnalo. Gynekologicka tvrdila, ze to sa uz telo čistí a pripravuje na pôrod, ze to moze prísť každým dňom. Porodila som 41+5 cize ci sa telo čistilo mesiac 💁♀️🤷♀️
Môže sa stať. Nikde nie je napísané, že nevoľnosti musia byť len na začiatku tehotenstva. Ale tiež by za tým mohla byť nejaká začínajúca choroba, napríklad? Riešila by som to určite pre istotu s doktorom.
ak mas palenie zahy, az zvracanie treba zistit kedy po jedle? po urcitom jedle? v lahu? vracanie moze byt aj tym ze ti na zaludok tlaci drobec a mas reflux, urcite by som to riesila s obvodakom drzim palceky
Zvracala som skoro nonstop. Pri posledom este aj v den porodu.
Ja som bola na záchode od začiatku tehu. Vracanie mi skončilo až keď som priamo už rodila 🤷
Ahoj,každá žena je iná, určite sa spýtaj lekára,čo si o tom myslí. Mne sa vracanie vrátilo presne v tomto období 36.tt a až do pôrodu som si sem tam odbehla. Do 14.tt som vracala veľa,ustalo to až okolo 20.tt (a potom sa vrátilo). Ale inak som bola úplne ok aj s dieťatkom a to ma poriadne sledovali (kvôli predchádzajúcemu neúspešnému tehotenstvu).

@maria123a skúsila by som sa aspoň opýtať lekára ako zmierniť tieto prejavy aby ste sa úplne nevyčerpala.