Jednorazové špinenie v tehotenstve
Ahojte, som 13+0tt dnes som bola na wc a po utreti som si našla slabo hnedý výtok , boli ste niektorá s takouto “banalitou” na pohotovosti ?
@zuzap33 ja som taká sprostá , lebo nechcem ich zaťažovať takými banalitami ale vnútri ma to uziera a myslím len nato aby si o mne nemysleli .
@kittykat22 určite pôjdem ďakujem , potrebovala som len “podpichnúť” .. 🩷
Áno. Radšej 100 x zbytočne ako neskoro
Akékoľvek krvácanie alebo spinenie v tehotenstve nie je normálne. Určite sa chod dať skontrolovať.
Držím palce!
Určite áno, mne lekár na pohotovosti povedal, že radšej prísť zbytočne ako neskoro...
Nie je to banalita. Ja by som šla.
Pre mňa toto banalita teda nie je..určite by som šla
Hej
Áno, isla som, v 7.tyzdni, a ešte som sa tam aj rozrevala (už som predtým mala 1 potrat). Nikto sa na mňa divne nepozeral. A aj keby, tak vlastne nič hrozné sa nestane. To, aby si vedela, že bábo je v poriadku, je prednejšie, než kto si čo myslí.
Ano, ja som sla, aj ked som asi tusila preco, ale nechcela som nieco zanedbat. Mne trosku krvi vytieklo kvoli tabletke, ktoru som dostala kvoli mykoze. Bola som v dakom 21-22 tt. vtedy.
Urcite chod, daju ti lieky pre istotu.
Toto nie je banalita a áno s týmto som bola na pohotovosti v 5 tt
@kittykat22 ja som tak bola v 23tt, ale tie bolesti boli extrémne a tak každé 2-3 minúty. Mne povedali, že keby som sa začala otvárať, už to nezastavia, to bolo jediné šťastie. Inak tiež týždeň na infúziách, antibiotiká,...
Autorka,. choď. Ja som pri prvom špinila viackrát, vždy ma zdrbali, nech hneď prídem, radšej 10x zbytočne ako 1x neskoro. To isté teraz pri druhom.
Tiež som išla s niečím pre mňa banálnym, aj som sa hanbila…a nakoniec to veru nič nebolo. Ale oni mi sami na pohotovosti povedali, že radšej prísť x-krát zbytočne, ako raz neísť, keď treba.
Chod prosim co najskor. Ja som pri prvom zacala v 10tt dost krvacat, leteli sme do nemocnice. Dali mi nejake lueky na udrzanie, vsetko dobre dopadlo. Pri druhom v 10tt tusim som len jemne spinila, volam mojej dr, ze ci to mam riesit vobec a ze pre istotu mam prist. A bohuzial bol to zamlcany potrat. Takze baby vzdy radsej chodte ked mozu nech pomozu.
Aké zatazovanie banalitami? Doktor je od toho aby pomohol. Máš problém, chod k dr. No teraz už na pohotovosť.
Kočky bola som , tak milú doktorku som este nezažila . Príjemná .. žiadne pindanie a reči vôkol toho,že to neni akútny prípad ako mávajú podaktorí čo tu čítam . Všetko kukla s všetko ok 🙂
Super, teším sa autorka. A do budúcna. Žiadny zlý zdravotný stav nie je banaliata. Aj keby ta zdrbali, ide o teba a tvoje dieťa, lekár je povinný ta vyšetriť.
Držíme palce!

Ano a hned. Pricin moze byt 100, ako povedal dr. Pre istotu chod, nech ta skontroluju