icon

Jemné hnedeé stopy v tehotenstve

biankabianka
14. jún 2025

Ahojte. Dnes od rána mam po utretí po malej potrebe veľmi jemné hnede stopy na papieri. Nie je to že hnede cele čo utriem ale v tom, čo som utrela akoby jedna, dve nitky hnedé. Neviem či ma niekto pochopí... lepšie to asi nevysvetlím... deje sa to bežné v tomto čase? Priznaky mam stále, neutíchli, nejde krv ani väčšie množstvo toho hnedého, fakt len akoby tenké nitky toho hlienu sú na papieri, jedna, dve... zvyšné čo utriem je klasické bezfarebné.... v utorok mam kontrolu...o 3 dni... ďakujem 🙏

beata3232
14. jún 2025

@biankabianka ahoj mala som take do asi 14tt a nic mi na to nedali

biankabianka
autor
14. jún 2025
@beata3232

@biankabianka ahoj mala som take do asi 14tt a nic mi na to nedali

@beata3232 super ďakujem tak budem dúfať, že to je bežné 🙏🙏

beata3232
14. jún 2025
@biankabianka

@beata3232 super ďakujem tak budem dúfať, že to je bežné 🙏🙏

@biankabianka ale ja som išla kvôli tomu k doktorke aj tak takže tým ťa neodhovaram
Všetko dobré prajem

biankabianka
autor
14. jún 2025
@beata3232

@biankabianka ale ja som išla kvôli tomu k doktorke aj tak takže tým ťa neodhovaram
Všetko dobré prajem

@beata3232 ďakujem budem to sledovať a keby náhodou sa to zhorší pôjdem na pohotovosť alebo v pondelok zavolám, snáď ale nebude treba. Všetko dobre aj Tebe! 😉😊

angeli121212
14. jún 2025

@biankabianka no.. ja by som na tu pohotovosť veru zašla..

katusik456
14. jún 2025

@biankabianka počas začiatkov tehotenstva som vôbec nemala krvácanie, ani toto čo ty popisuješ… no ja by som tiez radšej išla na pohotovosť nech to skontrolujú, pre istotu.

evcagabi
14. jún 2025

Ja som tak mala v case predpokladanej MS, nemas tak?

biankabianka
autor
14. jún 2025
@evcagabi

Ja som tak mala v case predpokladanej MS, nemas tak?

@evcagabi hmmm, no teraz som to kukla, mala by prísť teoreticky zajtra, tak žeby? Praskajú mi teraz žilky aj v nose jemnunko, tak zatiaľ nechcem robiť paniku, nemám to ani po každom utretí, uvidím ako zajtra. Mne sa zdá, že som to mala aj pri prvom tehotenstve podobne..tak sa snažím dať do kľudu a pozorovať

zuzu1994
15. jún 2025
@biankabianka

@evcagabi hmmm, no teraz som to kukla, mala by prísť teoreticky zajtra, tak žeby? Praskajú mi teraz žilky aj v nose jemnunko, tak zatiaľ nechcem robiť paniku, nemám to ani po každom utretí, uvidím ako zajtra. Mne sa zdá, že som to mala aj pri prvom tehotenstve podobne..tak sa snažím dať do kľudu a pozorovať

@biankabianka ahoj radšej zájdi k dr u mňa sa to stalo dva krať raz to dopadlo zle a druhý krát dobre

selena_luna
15. jún 2025

Radsej zajdi na pohotovost, mozu ti dam progesteron na udrzanie. Jemne krvacanie moze aj nemusi byt v poriadku - su zeny u ktorych to bol zacinajuci potrat, su zeny u ktorych to bol hematon, vylezali to a porodili zdrave deti. Moze to suvisiet s datumom predpokladabej menstruacie, nemusi. Pre klud tvojej duse ked ta prehliadne dr aspon si povies ze nic si nezanedbala

biankabianka
autor
15. jún 2025

No to neni ale krvácanie ale hnedé stopy v tváre vlasu akoby bol jeden dva hnedé vlasy na toaletnom papieri po utretí, nie že celé čo utriem je hnedé a už vôbec nie červené. Od včera som bola už aspoň 5x na toalete a nič, tak verím, že to bola len nejaká cievka a už sa to nezopakuje.

selena_luna
15. jún 2025
@biankabianka

No to neni ale krvácanie ale hnedé stopy v tváre vlasu akoby bol jeden dva hnedé vlasy na toaletnom papieri po utretí, nie že celé čo utriem je hnedé a už vôbec nie červené. Od včera som bola už aspoň 5x na toalete a nič, tak verím, že to bola len nejaká cievka a už sa to nezopakuje.

@biankabianka hneda, to je starsia krv. Moze to byt aj vlasocnica jasne.

martul
15. jún 2025

@biankabianka v ktorom týždni si?

biankabianka
autor
15. jún 2025
@martul

@biankabianka v ktorom týždni si?

@martul 9tt. Už aspoň 7x nič nebolo na papieri 🙏🙏🙏

martul
15. jún 2025
@biankabianka