Jenamazol v 10. týždni
Baby som v 10tt a pred dvoma týždňami som douzivala čipky nystatin galvex... Teraz ma zas svrbí a páli tak mi Dr dala jenamazol... Pomohlo vám to? Ako dlho ste to užívali? Už som zúfalá, čo ak budem mat celé tehu s týmto problém 😥
Tiez som si davala nystatin ale mam obavy lebo niekde som sa docitala ze sa nemoze v prvom trimestri. Co si o tom myslite?
Mne veľmi pomohol, mala som ho cca v 9.tyzdni. Po prvom použití som cítila úľavu
@jana2123 samozrejme, Jenamazol pôsobí lokálne v pošve. Len sa počas tehotenstva nemá používať aplikátor.
Ja som 25tt a uz ho mam druhykrat. Stale mam problemy s mykozou dokola sa mi vracia. Rosalgin nepomohol. Jenamazol mi pomohol hned, aj teraz mi pomohol uz po prvom pouziti. Ja dokonca pouzivam aj ten aplikator, lebo bez neho to bolo o nicom a vobec som necitila, ze by pomahal. Davam len polovicnu davku do aplikatora a zasuniem ho ln do polovice, cize nie tak hlboko. A toto stacilo a hned pomohol.
@terezia323 a keď sa niekedy vráti mykoza tak to môžem zas použiť aj bez Dr? Ci sa mam radšej spýtať

Ja som ho sice mala mimo tehu ale to je jedno, je lokalny. A hej, mne pomohol. + si pozrite na tuto temu (mykoza v tehotenstve) su uz diskusie, kde radia, co treba zo stravy vylucit a co nasadit.