Kašeľ v tehotenstve - skúsenosti
AHojte baby. chcem sa spýtať, či ste mali niektorá kašel v tehotenstve a ak áno, či ste boli aj u DR. alebo ste sa len liečili doma. som v 25 tyzdni, mne to začalo v utorok, trochu ma boleli priedušky ale to hneď na druhý deň prešlo. nemala som ani teplotu, len kašel. ostala som doma z práce a ležím už tretí deň, inak mi nič iné nie je , užívam sirup, pijem veľa čaju, a tekutín, med, citron, atď..... mám aj sirup proti kašlu. manžel sa trochu namňa hnevá že som nebola u DR. a že takto riskujem. necítim sa však byť chorá, teda, až na ten kašel, ale ten ajtak trvá vždy dlho. riešili ste to niektorá takto po domácky, alebo ste boli u DR. stým ?
teraz idú sviatky, jediné čo mi ostáva je už len pohotovosť a tomu by som sa rada vyhla, nakoľko poznám ako to tam chodí - iba by mi predpísali ATB bez hocijakých testov a to by som bola nerada :(
podľa mňa to u mňa až také hrozné nie je - teda manžel tvrdí že to znie otrasne a nedá sa to počúvať, ale ja mám pocit že to už je celkom OK a už začínam vykašliavať. neviem či mám ísť k tomu DR alebo ležať nadalej... :( a čakať že to prejde
Ak to nie je zle, tak netreba. Len sa doma liečiť. Držím palce.
Ja som ochorela týžden pre termínom. Brala som ATB tri dni, bez teploty len som strašne kašlala a ako "bonus" som mala plánovanú sekciu, takže bolo veselo. Pomohol mi skorocelový sirup Dr. Theiss.
Tiež som mala kašeľ, a strašný. Prvý týždeň vraj mám ležať, oddychovať, potiť sa, piť veľa tekutín. Kašel mi však neprechádzal. Dostala som prvé atb na týždeň a nič. Dostala som silnejšie atb - a to už sa to trochu zlepšilo. Pokašliavam ešte aj teraz, ale nie tak hrozne.
Čo ešte veľmi pomohlo boli sinupret tabletky na hlieny, a na bolestivé hrdlo septilen. Z mojej skúsenosti by som radšej šla k dr.
Ahojte ja mam teraz tento isty problem...som v 23.tt a uz tyzden kaslem a pobolieva ma hrdlo ale to uz asi z toho kasla...cez den sa to ako tak este da vydrzat ale vecer a v noci no hroza.pijem zazvorovy caj med citron aj cibovy caj..teploty ani nic ine mi nie je....moja dcera ma sinusitidu...ale ten kasel ma snat znici boli ma potom brucho a maly sa chudatko strasne mrvy ako keby chcel vyskocik....moze mu to nejak ublizit?

Ja som mala hrozny kašeľ, všetko ma z kaslania bolelo, myslela som, ze malu vykaslem. Bolo to hrozne, takze som brala atb.