icon

Kedy sa môžem dať na rizikové tehotenstvo?

alenkay7
12. jún 2021

Mám 40 kedy sa môžem dať na rizikové?

zooeynka
12. jún 2021

@alenkay7 a co ti je? Len ten vek urcite nie je dovod na rizikove.

grundia
12. jún 2021

@alenkay7 ? A mas na to padny dovod?

alenkay7
autor
12. jún 2021

@grundia mám dvojitú maternicu, problém udržať tehotenstvo.od ktoré ho mesiaca môžem ísť?

martinaju
12. jún 2021

@alenkay7 na pn ťa môže vypísať doktor hneď

1mata
12. jún 2021

@alenkay7 ak mas problem, tak aj hned.

grundia
12. jún 2021

@alenkay7 tak to by mal vediet tvoj gynekolog..ved on ta moze vypisat

didi2102
12. jún 2021

@alenkay7 ja som bola napr po iui,vypísania som bola hneď,v centre mi povedali že mám mať kludovy režim mala som horšie výsledky,môj gynekológ sa k tomu postavil že potrat je normálny a nedá mi pn,tak som šla za všeobecným a on mi dal v 7tyzdni,v 4mesiaci má prevzal gynekolog

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
malicka_mysicka
12. jún 2021

@alenkay7 ak mas problem udrzat, mozes byt na pn od zaciatku. Ja mam rozdvojenu maternicu a probpek udrzat a mala som prisny kludovy rezim vo vsetkych tehotenstvach. Raz som ukecala lekara nech ma pusti v druhom trimestri do prace a skoncila som v nemocnici 🤷🏼‍♀️

lienka.7
12. jún 2021

@alenkay7 vypisuje ta predsa gynekolog, nie baby z MK 😁 ak mas diagnozu ako pises adi by ta mal in sam vypisat automaticky, nie?
My nevieme aku mas predsa diagnozu 😔
Vyssi vek vsak nie je sam o sebe predispoziciou na rizikove.

alenkay7
autor
12. jún 2021

@malicka_mysicka finančne je výhodnejšie PN alebo rizikové?

grundia
12. jún 2021

@alenkay7 rizikove znamena pn. Je to klasicka pn. Ziadny fin.rozdiel

martinaju
12. jún 2021

@alenkay7 to je len pn vystavena na základe rizikového tehotenstva (hroziaceho potratu).

alenkay7
autor
12. jún 2021

@martinaju ďakujem

alenkay7
autor
12. jún 2021

@martinaju ďakujem

mogaa
13. jún 2021

@alenkay7 aj hneď...ono záleží od tvojho gynekologa, len on pozná tvoj zdrav.stav a len on vie rozhodnúť kedy môžeš /musíš byť na rizikovom tehotenstve....aj keď budeš na rizikovom treba rátať s kontrolami zo SP, kontroly chodia aj tehotným, kontroluje sa liečebný režim(musíš byť doma)nezáväzne od diagnozy alebo toho či si alebo nie si tehotná....

sense
13. jún 2021

@alenkay7 rizikové určuje lekár.. . Ten ti dá aj pn... A finančné výhodnejšie nie je ani jedno keďže je to PN.