Kedy vám nasadili lieky na vysoký tlak?
Ahojte mala som 2 dní po sebe zvýšeny tlak horný na 150 a dolny 112.Z včera horný 135 na 98.Bola som hospitalizovana dnešné hodnoty 133 na 92.Vy ste mávali aké kým dali lieky?
@danielittar a to stále? Ste mali taky tlak? Ostal vám no nepríjemné
@jessi06 skoro stále, hodnoty mi lietali okolo tej hranice 135/90 aj pri liekoch a žial liečim sa na hypertenziu aj teraz, 7m po pôrode. Rodila som spontánne, pri pôrode som mala tlak prekvapivo v norme
@jessi06 dobrý deň prosím Vás a vy ste mali preklampsiu? Alebo zvýšené riziko na ňu? Ja som ju mala v prvom tehu v 35+5 mi museli robiť akutnu sekciu a teraz som druhy krát tehu som len v 17tt a už teraz beriem aspirin na riedenie krvi a dopegyt rano a večer mam vysoke riziko na preeklampsiu, tlak mavam furt 135/90, 135/93, nemam pocit ze to zaberá a veľmi sa bojím keď som v takom nizkom tt a už teraz je to takto😣
@danielittar dobrý deň prosím Vás a vy ste mali preklampsiu? Alebo zvýšené riziko na ňu? Ja som ju mala v prvom tehu v 35+5 mi museli robiť akutnu sekciu a teraz som druhy krát tehu som len v 17tt a už teraz beriem aspirin na riedenie krvi a dopegyt rano a večer mam vysoke riziko na preeklampsiu, tlak mavam furt 135/90, 135/93, nemam pocit ze to zaberá a veľmi sa bojím keď som v takom nizkom tt a už teraz je to takto😣

Mne nasadili lieky takmer od začiatku, mávala som nad 140/90. Dopegyt 1x denne... tlak sa mi zvyšoval nad 150/100, skončila som na 3x denne. A tlak mi ostal vysoký aj po pôrode