Kedy vám prišli výsledky z Trisomy testu?
Ahojte, mamicky,
tie, ktoré ste si dali robiť Trisomy test, kedy Vám prišli výsledky?
Dakujem
Mne presne na 5. pracovný deň prišla sms, okolo obeda. Hneď som volala Dr, ta to pozrela v jej PC a oznámila výsledky a pohlavie.
Na 5ty den
V piatok odber, vo stvrtok boli vysledky.
@akopprincezna ahoj ja som mala síce Nifty , ale v utorok odber a dnes ráno( nedela) mi volali s vysledkami. Čiže 6 dní aj s víkendom 🙂
ja som čakala na výsledky nekonečné 2 týždne.. 🙄
@riderka1 😲 prečo???
@akopprincezna povedali že výsledky budú o 10-14 dní 🤷🏼♀️ to bol ten základný balík..
@akopprincezna ahoj, ja som mala odber v stredu a v ten istý deň som dostala sms že obdržali platbu. Nasledujúci týždeň v piatok, takze na 8. pracovný deň, mi povedali do telefónu, že výsledky budú v pondelok. Keďže som vedela, ze ešte jeden víkend neprežijem v tej neistote, som im povedala že ich zažalujem. V priebehu 30 min. som mala výsledok. takže asi toľko o medirexe.
Ahojte, lekár mi odobral vzorku v utorok, no až v stredu poobede sa dostala do Medirexu, o čom mi prišla od nich správa, že dostali vzorku aj sa im pripísali peniaze na účet. O dokončených testoch mi písali presne na 5. pracovný deň, a teda v stredu (doobeda). Hneď som volala svojmu lekárovi a ten mi povedal, že všetko v poriadku a aj, že to bude dievčatko 🙂 To čakanie je trápenie, ale aspoň si človek za ten čas usporiada hodnoty...
Mne odobrali vzorku v piatok aj mi prišla sms o platbe a prijatí vzorky to bolo 14.2. A dnes je 23.2. a stále čakám tak som už nervózna.

@akopprincezna v pondelok mi prisla sms, ze sa im pripisali peniazky a vo stvrtok som uz mala vysledky