Kiahne v tehotenstve: Ako zistiť, či ste ich prekonali?
Ahojte dievčatá. Môj 4rocny syn má kiahne a ja neviem ci som už prekonala. Rodičov už nemám, príbuzný nepamätajú. Brali mi včera krv ale výsledky budú až o týždeň. Co mam robiť? Prešli ste si stým niektorá? Ďakujem za odpovede.
No, teraz uz neurobis nic. Ak tvoj syn uz kiahne ma a ty si ich nemala, tak ta uz aj tak pravdepodobne nakazil.
No uz nic, len cakat, uvidis.. dr ta bude informovat.. aj na takéto pripady su ockovania, ale v tvojom prípade uz neviem ci nie je neskoro
Veď to by si mala poznamenané v zdravotnej dokumentácii. To si doktor môže pozrieť.
@momo00 volala som. Dr povedala, že nemám zapísané. Ze tvedy sa nezaznamenavalo tak všetko.
Dat si skontrolovat protilatky v krvi.
Ockovanie pocas tehotenstva nie je mozne.
@anavixy dala som. Výsledky budí o tyzden
@silvuskaxy ine nevies robit nic ani to nema zmysel, ako uz boli pisane, kiahne (ak nimi matka ochorie) su nebezpecne v prvom trimestri a v dobe porodu
@anavixy ved práve
@silvuskaxy drzim palce. Prekonala som v cca v 23tt. Brali mi krv na protilatky ako tebe. Nasledne som podstupila amnio. V plodovej vode sa virus nepotvrdil. Riziko sa znizilo na minimum, aj ked samozrejme nikto mi nevedel zarucit, ze to nebude mat vplyv na babatko. Horsie by bolo prvy trimester a posl.mesiac.
@lilli110 som v prvom trimestri. Už len dúfať, že som ich prekonala v detstve
@nevenka noo, tak to je ozaj super :/

Mala som v 7 mesiaci teh.
Nebezpecne su hlavne na zaciatku a pri porode.
Drzim palce