Krče a bolesti v nohe počas tehotenstva: čo robiť?
Ahojte, chcem sa opytat, ci niektora z vas mavala pocas tehu bolesti a krce objavujuce sa v nohe. Ja to mavam uz par dni, hroznu tupu bolest citim v lavej nohe, citim to od prstov az po koleno. Moze to byt z tehotenstva alebo to moze mat aj inu pricinu, predtym som to nikdy nemala. A ak s tym mate skusenost co ste proti tomu urobili. Dakujem za kazdy prispevok 🙂
Ahoj Marse, tak s tym som sa stretla asi od polovicky tehotenstva a trvalo to az do konca cca kazdu druhu noc 😠 bolo to na nevydrzanie. Tiez mi nik neporadil, tak budem aj ja cakat na rady, ak by sa nam niekedy poradilo druhe babo.Dakujem pa
no ja tiez mavam v noci krce bud do lytka alebo do stehna a berem ajmagnezium ale neviem ci pomaha lebo mne nie 😅 mam krce stale - mozno keby som nebrala magnezium tak by som tie krce mala castejsie kto vie 😅
marse, to je podla mna jedno, kedy. do prstov som aj ja mavala krce skor cez den, aj mi zvyknu castejsie trpnut slapy, ked sedim napr. so skrcenymi nohami
ja mavam tiez krc v pravej nohe ale vzdy sa to objavi v obdobi ked mam akoze dostat mrchu a potom to prejde

ta bolest neviem, ale krce v tehu su bezne. ja mavam takisto hlavne nad ranom bud do lytka alebo prsty noh, ale uz mi to preslo, myslim ze scasti pomohlo aj magne B6