icon

Kŕče v 30. týždni

siss98
11. mar 2018

Ahojte niekedy keď sa najem chytia ma silné kŕče v bruchu, ktoré idú až do chrbtice. Som v 30tt. Neviete čo to môže byť?

hettinka
11. mar 2018

Žlčník možno.

deti95060810
11. mar 2018

mám problémy so žlčníkom, ale tie bolesti nie sú v bruchu, ale pod pravým rebrom ...no ale možno sú rôzne typy bolesti pri žlčníku...😉

siss98
autor
11. mar 2018

To to asi nebude bolí ma cele brucho, nemám žiadne svrbenie ani nič čo by žlčníku nasvedčovalo...

fajnova
11. mar 2018

@siss98 nemusi ta nic svrbiet. mne sa zlcnik ohlasil bolestou brucha a chrbta. tiez ma bolelo cele brucho, nie len vpravo.

pininka
12. mar 2018

Ja som mala v prvom tehu zlcnikovy zachvat v 7 mesiaci, bolelo ma cele brucho, priserne krce, az som sa bala ze sa im odlupuje olacenta. Isli sme v noci do nemocky a doktor mi zozadu trocha buchol do krizov a bolest neskutocna, hned skonststoval,ze maly mi tlaci na zlcnik, dali mi injekciu a nariadili dietu.

siss98
autor
12. mar 2018

No super.. Ja mám tie bolesti chvíľkové ale poslednú dobu každé ráno po raňajkách.
Idem v utorok na poradňu tak to spomeniem doktorke.

flavica
12. mar 2018

noo sice to je uz zajtra, no ak by ta zas chytili tie krce, podla mna by bolo fajn, ak by si si zabehla aj na pohotovost. ja by som taketo nieco nepodcenovala