Krv po vyšetrení v 39. týždni: Znepokojenie?
Ahojte...dnes som bola na vyšetrení som v 39tt. Všetko ok v nemocnici. Prišla som.domov tiež všetko ok. Išla som.na záchod utrela som sa a na papieri krv. Môže to byť z vyšetrenia alebo niečo horšie?
@ina2405 nie netečie....len som šla na wc a uzrela som sa a krv....ale na nohavičkách nemám nič ani netečie...mala som to aj minulý týzden tiež len vtedy som mala hnedý výtok a teraz krv čistá tak neviem
Vysetrovali ti palpacne krcok? Ak ano, tak urcite to moze byt (je) z toho. Pokial by sa krvacanie stupnovalo alebo by si mala bolesti ci caste tvrdnutie, tak treba ist na pohotovost, ak to bolo len jednorazovo, tak by to malo byt ok.
@anavixy áno áno vyšetrovali dnes zase...zatiaľ nemám nič ani bolesti ani tvrdnutie....no nič dám si nato pozor a keď sa zhorší pôjdem do nemocničnej eď nie tak nie
@deniskatimmy môže byť aj špinenie čerstvou krvou, ale nesmie toho byť moc, musia byť prítomné pohyby a nesmie sa to stupňovať, ako píše @anavixy
@ina2405 pohyby cítim, bolesti nemám a zatiaľ sa to nestupnuje...to bolo toľko krvi ako keby som sa porezala a utrela to fakt len kúsok.....budem si dávať pozor a sledovať sa
@deniskatimmy tak to bude z toho, no, bohuzial, niektori gynekologovia si idu svoje a robia aj tieto zbytocne vysetrenia.. ale verim, ze to bude ok 🙂
@anavixy ako ja čakám druhé bábätko a pri prvom mi toto vôbec nerobili....síce až do pôrodu som chodila len k svojmu gynekologovi a on vie že ja tie vyšetrenia nemám rada tak mi ich robí len keď je to nutné a nerobil mi ich pri prvom....a teraz chodím do nemocnice a robia mi ich zakaždým
@deniskatimmy ale mozes ich odmietnut, mas na to pravo. Obzvlast ked ide o vysetrenie, ktore je uplne zbytocne, kludne povedz, ze to nechces. 🙂
@anavixy no tak už na najbližšej kontrole im poviem že nie...lebo potom tu stresujem pre kvapku krvi. Neviem prečo sa to ešte stále robí že zakaždým pozerajú dole

@deniskatimmy ja som to mala po každom palpačnom vyšetrení v 9.mesiaci. Pokiaľ to vyslovene netečie, je to z podráždenia krčka, ktorý je veľmi prekrvený. Ja som dosť špinila, aj niekoľko hodín, ale postupne to slablo a na ďalší deň už nič.