Krv v moči na testovacom papieriku
Ahojte kocky,
prosim Vas ako ma vyzerat krv na testovacom papieriku? Ked cele policko modre nie je ale je tam zopar modrych bodiek? Som v 25 tt a testujem si moc kvoli zdravotnym problemom. Dakujem.
@simsalabim na obale je to policko modre a v tom modrom su skvrnky, ja mam iba jemnunke modre bodocky na bielom pozadi, skratka to nevyzera ako to ns obale tak som z toho zmatena
Choď zaniesť moc k lekarke
Osobne si myslím, že už keď je tam nejaký náznak modrého (i len bodky) už je to na krv pozitívne 😐lebo inak by to nereagovalo
Sprav si test este raz. Testy vacsinou rozoznavaju krv aj hemoglobin, ale neviem, aky test mas. Ked tak odfot
@lindusss2016 ja neviem ci je to tam vobec vidiet uplne ze jemnulinke modre tony
Tak neviem ako druhy ale ja tam nic nevidim 🤷♀️
Test treba vyhodnocovat 1 min po vykonani, nie neskor. Podla mna to mas ok
@lindusss2016 okej dakujem za nazor, asi plasim zbytocne, no bohuzial mam na to dovod
Hlavne klud😊 zlahcovat netreba ale niekdy staci “dole” trosku byt vystipana alebo mini trhlinka alebo odcitanie po viac ako minute a vysledok moze byt skresleny. A to nehovorim este o “spolahlivosti” tychto pruzkov. 🙄
Ale ak by si to citila ze sa nieco deje idealne odniest moč (po umyti) /2 skumavky/ k Dr a nech poslu do labaku. Drzim palce a prajem vela zdravicka💗
@lulu2014 Dakujem Ti krasne❤

Aj modre skvrny su pozitivny vysledok. Na obale by to malo byt zobrazene.