icon

Krv v moči na testovacom papieriku

26. dec 2022

Ahojte kocky,

prosim Vas ako ma vyzerat krv na testovacom papieriku? Ked cele policko modre nie je ale je tam zopar modrych bodiek? Som v 25 tt a testujem si moc kvoli zdravotnym problemom. Dakujem.

simsalabim
26. dec 2022

Aj modre skvrny su pozitivny vysledok. Na obale by to malo byt zobrazene.

autor
26. dec 2022

@simsalabim na obale je to policko modre a v tom modrom su skvrnky, ja mam iba jemnunke modre bodocky na bielom pozadi, skratka to nevyzera ako to ns obale tak som z toho zmatena

luccija
26. dec 2022

Choď zaniesť moc k lekarke

diaalex
26. dec 2022

Osobne si myslím, že už keď je tam nejaký náznak modrého (i len bodky) už je to na krv pozitívne 😐lebo inak by to nereagovalo

lindusss2016
26. dec 2022

Sprav si test este raz. Testy vacsinou rozoznavaju krv aj hemoglobin, ale neviem, aky test mas. Ked tak odfot

autor
27. dec 2022

@lindusss2016 ja neviem ci je to tam vobec vidiet uplne ze jemnulinke modre tony

simonecka008
27. dec 2022

Tak neviem ako druhy ale ja tam nic nevidim 🤷‍♀️

lindusss2016
27. dec 2022

Test treba vyhodnocovat 1 min po vykonani, nie neskor. Podla mna to mas ok

autor
27. dec 2022

@lindusss2016 okej dakujem za nazor, asi plasim zbytocne, no bohuzial mam na to dovod

lulu2014
27. dec 2022

Hlavne klud😊 zlahcovat netreba ale niekdy staci “dole” trosku byt vystipana alebo mini trhlinka alebo odcitanie po viac ako minute a vysledok moze byt skresleny. A to nehovorim este o “spolahlivosti” tychto pruzkov. 🙄
Ale ak by si to citila ze sa nieco deje idealne odniest moč (po umyti) /2 skumavky/ k Dr a nech poslu do labaku. Drzim palce a prajem vela zdravicka💗

autor
28. dec 2022

@lulu2014 Dakujem Ti krasne❤