icon

Krvácanie a bolesť v tehotenstve: Čo robiť?

sofia1000
24. jan 2025

Ahojte dnes som začala krvacat som 10 tt. Lekar mi predpisal dupaston a dicynone stale krvacam a citim taku bolesť ako pri menštruácii. Mali ste taku podobnu situáciu? Zvadli ste to alebo ste potratili.

deti95060810
24. jan 2025

ak máš bolesti tak to nie je dobre...

sandrasstini
24. jan 2025

Setri sa, lez. Moze aj nemusi to dobre skoncit, velmi ti drzim palce!

sofia1000
autor
24. jan 2025

@deti95060810
Aj keď budem brať lieky?

sofia1000
autor
24. jan 2025

@sandrasstini ďakujem

dadka1997
24. jan 2025

@sofia1000 nechapem prečo ta nehospitalizovali, krvacanie s bolesťami v tehu nie je teda dobré

sofia1000
autor
24. jan 2025

@dadka1997 predpisal mi lieky a mam ležať a o 2 týždne mám prísť tak neviem toto je po prvy krát co také zažívam

3petka
24. jan 2025

@sofia1000 ja som krvacala v 10 tt ale bolesti som nemala. Keď som bola na pohotovosti tak ani nevedeli z čoho to krvacam lebo maternica bola ok aj babátko. Ale u mna to bolo take že zrazu krvy a kým má vyšetrili (cca hodina) už to prestavalo.
Je to buď alebo, kŕče nie sú dobre znamenie ale snáď ti to dobre dopadne.

mariska1989
24. jan 2025

A prečo nejdeš na pohotovosť . Ja som mala slabšie bolesti ako keby mala prísť ms cca 2 dni a potom som začala špiniť bola som v 12 tt a to som sla hneď ma pohotovosť hold blbo to skončilo. Držím ti palce

sofia1000
autor
24. jan 2025

@mariska1989 doktor povedal ze babo je v poriadku, ziadny hematon tam nieje prepísal lieky a viac nič

sofia1000
autor
24. jan 2025

@mariska1989 manžel nieje doma a mam ešte 2 deti a nemám ich kam nechať dúfam že má ta bolesť prejde

mariska1989
24. jan 2025

@sofia1000 tiež som mala doma 2 deti. Šikovno hodila vtedy k mame no. Hlavne kľud nohy hore odpočívaj ak sa čo zhorší rieš to čím skôr .

sofia1000
autor
24. jan 2025

@mariska1989 ďakujem

dianka3
24. jan 2025

@sofia1000 toto vôbec neveští nič dobré 😟 ja som to isté mala ako ty krvácanie a bolesti a skončilo to MA. A to som ležala v nemocnici aj tak to nepomohlo. Utekaj na pohotovosť aby horšie nebolo. Čokoľvek sa stane poviem ti že niekedy ani doktory ani nik nedokáže zabrániť tragédií. Ono to je dané ak je plod slabý alebo vadný telo si s nim poradí tak že ho vypudí samo a nik tomu nezabráni či lieky a či doktory proste príroda to zariadi sama žiaľ , veľa krát sa to stáva aj mne sa to stalo a aj mnohým ženám tu aj na svete ...😔
Ale držím ti palce aby to u teba skončilo šťastne v každom prípade utekaj na pohotovosť 🙏

sofia1000
autor
24. jan 2025

@dianka3 no prave nemôžem mam doma 2 desi manžel doma nieje a cesta na pohotovost trvá hodinu. Ako si vedela že si potratila teraz krvácam nie silno mam bolest v podrusku ako pri mz mala si silne krvácanie alebo s teba niečo vyšlo a citila si to

dianka3
24. jan 2025

@sofia1000 Ach jaj tak to nie je bohviečo 🫤 a kedy sa vráti? Nevedela som no myslela som si to práve koli tomu krvácaniu a bolesti a aj sa potvrdilo. Nič zo mňa nevypadlo ani nič len krv. Tiež ráno ma pozerali bolo všetko ok aj bábo ok už som aj v ten deň len špinila hnedou krvou a potom keď som šla na malú tak sa spustilo to krvácanie a následne aj bolesť vtedy som cítila že to.nie je dobré a aj tak bolo potom ma dr vyšetrili a.povedal že bábo tam ešte je ale už bez akcie srdca. Takto som potratila 2 krát v 9 tt a v 12 tom a v oboch prípadoch to dopadlo zle 😞

evcagabi
25. jan 2025

U mna bolest a krvacanie znamenalo potrat.

sofia1000
autor
25. jan 2025

@evcagabi žiaľ som potratila mala som zrazu silnú bolesť, že krv len vybuchla zo mňa 😩ale čo sa má stať sa stane a nijako tomu nezobranime😩

sofia1000
autor
25. jan 2025

@dianka3 aj ore mňa som teraz hospitalizovaná, deti ostali sami na pol hod dokým dorazila mama😩

dianka3
25. jan 2025

@sofia1000 🥺🥺😓 To mi je veľmi ľúto... moja...achch
Mrzí ma to hlavne si nič nevyčítaj to príroda tak zariadila môžno bol slabý alebo sa poškodený plod a telo ho takto vypudilo samo. Ja som to mala stejné keď som v tej nemocnici ležala nič už len trošku hnedej krvi na vložke a išla som len na záchod keď na chodbe tesne pred záchodom zrazu kopec krvi zomna až na dlážku sa vyliala ako keby ma podrezali ešte sestrička tam bola hneď volali upratovačku ktorá rýchlo umyvala toľko krvi z podlahy a ja som zatiaľ vo vani stála kým po mňa neprišli aj s vozíkom a rovno na sono kde mi oznámili túto správu a potom som som išla na sálu na karet... Nikdy na to nezabudnem presne viem čo prežívaš ale nie si sama kľudne píš pýtaj sa nie si v tom sama ❤️ moja

sofia1000
autor
25. jan 2025

@dianka3 ďakujem krásne ❤️ trošku si vycitam že som nešla skôr, ale čo už príroda to tak chcela asi to bol slabý plod už od začiatku tehotenstva som mala bolesti v podbrusku, mislela som si že to nič nieje ale potratila som napokon🙁 aj mne ruchlo spravili karet lebo som silno krvácala 🙁

evcagabi
25. jan 2025

@sofia1000 tak to je mi luto 😥 taka smutna sprava rano 🥲

dianka3
25. jan 2025

@sofia1000 Presne toto ti hovorím nevičítaj si to ! Ja som ležala 2 týždne v nemocnici koli krvácaniu q hroziacemu potratu bola som no stop sledovaná na tabletkách a infuziách a aj tak som o bábo prišla... Oni ti ho tam nasilu udržať nevedia Všetko je v rukách božích ak Boh tak chce nik tomu žiaľ nezabráni