Krvácanie počas tehotenstva
Dobrý deň, krvácala niektorá z vás z neznámych príčin v tehotenstve? Hematóm mi nenašli, krcok a dieťa sú zatiaľ ok. Len krvacam nonstop. Ležím, nič nerobím, samozrejme v nemocnici. Dostávam inejdkcie na zastavenie, ale neprestáva to.
Vychádzali zo mňa zrazeniny, tmavočervená krv, dnes už svetlejšia krv.
Ďakujem
@leona1234 ja som krvácala veľmi, aj celkom dlho. Dôvod nevedel nikto. Nasadili mi lieky proti krvácaniu, kľudový režim. Našťastie sa to neskôr neopakovalo. Len do 12tt sa mi to dialo “. Držím palce , bude dobre!
Ja mám doma bábätko napriek krvácaniu
@veronikaavv ja som v 20tt, od piatka krvacam pravidelne. Najprv tmavocervenu krv a teraz bledocervenu a že tá nie je dobrá, lebo je čerstvá.
@leona1234 ja som mala asi všetky druhy krvácania, tmavá krv, zrazeniny, svetlá krv. Naozaj som si myslela, že už je koniec. Našťastie to prestalo. Verím, že to bude dobré aj u Vás 🙂
@veronikaavv dúfam, dostávam už 3x denne injekcie. Ale teraz ma sestrička vystrašila, že jasnocervená nie je dobrá. Ja som už takto v 20-21tt potratila.
Mám spravenu serkláž. Neskutočne sa bojím.
@leona1234 Tiež som mala neskutočné obavy, aj som si poplakala. Verím že to bude dobre. Držím silno palce.
@veronikaavv ďakujem pekne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nemala si v tele nejakú infekciu, vírus? Spýtala by som sa dr, či to nemôže byť príčina, aby prípadne vzali krv na serológiu a nasadili liečbu. Držím palce 🍀 možno je to aj z toho ako sa tvorí placenta, ak si v prvých týždňoch tehotenstva