Krvácanie v 14. týždni + 0
Ahojte včera ráno po prebudení ma vystrašilo krvácanie nebolo silné no bolo toho dosť. Utekali sme na pohotovosť, zistili mi hematom ale maličký plus nízko placentu. Bábätko je v poriadku našťastie. Dostala som infúzie a poslali ma domov. Od vtedy len ležím no bojím sa tej placenty. Kedy sa to tak môže upraviť? Čakáme prvé vytúžené bábätko po 8 rokoch IVF a snaženia. Strašne sa bojím že sa niečo stane.
@nique a aj zistili prečo si krvácala??
Nie.
@nique a brala si niečo proti krvácaniu?
Mne sa placenta vytiahla az po prvom velkom screeningu v 13tt...dovtedy som ju mala tiez nizko..takze este sa vytiahnut moze...ak mas hematom tak treba oddychovat a hadam sa to vstrebe ..chapem tvoj strach ale este mas pred sebou dlhu cestu do porodu takze treba byt v klude a verit ze to zvladnete...aj mas nieco od hematologa predpisane? Neriedia ti krv?
@floki1994 mam práveže aj anopyryn a aj clexane.
Ja som síce nemusela podstúpiť IVF, ale tiež má počas druhého twhu postretlo krvácanie,nizsia placenta a uz som bola aj na 2cm otvorená.. viem, aký je to pocit strachu. No z vlastnej skúsenosti sa upokoj, a keby si mala hpcijaké podozrenie, tak choď na pohotovosť. Ale hlavne kľud. Myslím na teba a verím že vsetko dobre dopadne. ❤️
Akurát že oboje je na riedenie krvi.
Prvýkrát duphaston, druhýkrát nič. Všetky hodnoty som mala v poriadku, dôvod krvácania sa nenašiel.
Aj ja tak mam...zavolaj si rano na hematologiu ci netreba prist na kontrolu a ci ti nieco nevysadia...mne automaticky hovorila ze ak bude krvacanie, spinenie treba prist ma odbery a pozriet hodnoty ci ie je potrebne nieco zmenit 🙂 drzim palce
Ja som tak v piatom mesiaci krvacala, mala som infúzie, tiež placenta nízko.... Našťastie krvácanie zastavili a malinka je v poriadku, TROJMESAČNÁ SLEČNA leží vedľa mňa ❤️
Síce porodila som skôr, 37t, ale je úplne v poriadku. Musíte odpočívať, nohy hore, všetko dobre dopadne, držím palce ❤️
Ahoj ako čítam mame podobný problém som tiež zúfalá som po 10 rokoch konečne otehotnela po ivf a minulu sobotu 11+4 som začala silno krvacat hospitalizovali ma na 1 den. Chvála bohu diera v poriadku ,že nevedia prečo. Od začiatku beriem 3 x duphaston a 2 vaginalne silnejší progesteron no spinim už týždeň dnes dokonca viac ako iné dni som sa prešla vonku. Včera som bola.u môjho doktora vraj všetko ok ale nemyslím si ze dlhe spinenie je ok som zúfalá a cíti. S tebou viem aký je to strach a beznádej
@lenka9212 ahoj mne na to dali lieky a našťastie je už všetko v poriadku. Tebe nič nedali?
Ahoj mam duphaston a utrogestan ale včera to bol už tyzden co spinim tak netusim no
@lenka9212 no progesteron mam aj ja Le mne dali aj na zastavenie krvácania. Dycinone a ascuritin. Mne to po týchto liekoch hneď na druhý deň prešlo.

Ja som po IVF bola 2x na pohotovosti kvôli krvácaniu. Raz v 14tt, druhýkrát v 18tt. Preto Chápem ten strach a zúfalstvo. Našťastie, Dopadlo to dobre, mám syna a potom prišla ešte prirodzene dcéra. Držím palce!