Krvácanie v 14. týždni a Dicynone
Baby som v 14tt a včera som krvacala.. Dr mi dala tieto tbl a ešte aj progesterone... Ja sa bojím aby som neprišla o bábätko, bola som aj na pohotovosti pre krvácanie ale povedali ze je všetko ôk aj bábätko aj placenta.. Povzbudte ma vašimi skúsenosťami.. Ďakujem 🤨
Mne sa to stalo akurat dnes a minulu sobotu.prvykrat som krvacala,taku svetlo ruzovu krv a hned uteka sa ukazat.bolo vsetko v poriadku ze asi mi len nejaka cievka praskla.dnes som isla lebo som krvacala uz vyse 24hodin.zas nie nejako masivne ale stale na wecku ked som bola bola krv ked som sa utrela.opat ze vsetko ok..len sa mam setrit a dostala som len magnezium a tiez progesteron (progestenelle). Dost som bola vyplasena,pri prvom tehu som nic nemala take..ale ked 2x povedali ze je to ok tak som sa uz ukludnila a verim,ze to bude vsetko v poriadku
mala. som 2x v tehotenstve, vzdy skontrolovali ci sa neoddeluje placenta, ci tam nie je hematom, dali duphaston, dicynone... vo vyssom stadiu sa dava progesteron.... a všetko dopadlo ok, drzim prsty
Mala som to v oboch tehotenstvach a niekolkokrat. Vzdy lekari vsetko skontrolovali a vsetko v poriadku. Teraz tu spia moji dvaja mali pekelnici 🙂 vzdy to zacalo na wc, krvi bolo niekolkokrat aj viac a jasnocervenej. Tak zakazdym smer pohotovost alebo moja doktorka. Vsetko bolo vzdy ok, dokonca viackrat ani nenasli pricinu krvacania. Tak drzim palce, dobre poznam ten stres, ked sa bojis ist aj vycikat, ze ci zasa nebude krv.
@niky1234 ďakujem za info ..ja tehotná nie som ale začíname na Tom pracovať a v lete som mala veľmi nízku hladinu magnézia lekárka mi odporučila aby som si dala magnerot ..tak si dávam ráno a večer cítim sa naozaj lepšie len teda mňa napadlo či to môžem jesť aj keby som bola tehotná a teda asi áno keďže ti naordinovali toľko 😁
@dejna_ mne v zaciatkoch nic, iba kyselinu listovu, magnezium je na zabránenie sťahov maternice, tie na zaciatku nie su, pokial viem 🤷♂️ je ine, keď ho mas ako vitamín v tele nedostatok... inak vsetko su to take cukriky, na realne doplnenie pri nedostatku je najlepsi magnosolv, je iba na predpis

Ja som na pohotovosti kvoli spineniu a krvacaniu bola 2x a vsetko bolo okej len myslim duphaston mi dali a nejake injekcie😊a teraz som uz v 21 tt a poklepem si vsetko vyzera ok😊pokial si pod dohladom a mas liecbu bude to okej