Krvácanie v 4. týždni
Ahojte baby. Dnes mi vyšiel takto test. Keď som išla na wc tak na papieri som mala fľak krvy. Môže to byť potrat ? Zdvihala som iba nákup tašku s minerálku.

Baby bola som na pohotovosti dal tabletky a povedal že tehotná som ale nevie este posúdiť či potrat alebo spinenie.
Ahojte baby tak včera som prestala krvácať. Dnes som skúšala test a čiarka je slabo viditeľná. Dr idem až budúci týždeň v stredu. Tabletky čo mi dali na pohotovosti som mala na 2dni a moja gyn. mi povedala že mám naďalej brať kyselinu listovú a budúci týždeň utorok 8.3 prist na kontrolu. Chcem sa spýtať je možné žeby sa plod držal? Krvácanie som mala ako pri menzese. Ďakujem vám za každú správu radu ❤️
Ťažko povedať...samozrejme, držím palce, aby bolo všetko v poriadku.
Ale Keď si normálne krvácala ako bežne pri menzese, je možné že šlo bohužiaľ o biochemické tehotenstvo. Nechcem ta nijako znepokojovať, vôbec to tak nemusí byť, ale krvácanie v tehotenstve nikdy nie je dobre, aj keď existuju ženy, čo môžu mierne slabo krvácať, ale určite to nie je bežné menštruačné krvácanie, skôr také slabé špinenie.
Co sa týka slabej čiarky na teste, hcg môže stále byt také, že ujaze čiarku.
Každopádne teraz nič viac sa nedá robiť, v takom skorom štádiu je to vždy bud-alebo.
Vydrz do kontroly a určite budeš vedieť viac.

@lotitka môže ale aj nemusí. Mala by si ísť na gynekologicky príjem, dostaneš tabletky na udržanie plodu.