Krvácanie v 5. týždni tehotenstva
Ahoj žienky. Dnes som bola u gyn., lebo som zacala krvacat, trvalo to asi 2 hod, teraz uz len ked sa utriem tak stale mam trocha krvi, ale netecie zomna ako predtým.
Potvrdila mi tehotenstvo cca 5tyzden, bolo vidieť aj v maternici gestacny vak ale nic v nom..nasadila duphaston a o tyzden kontrola, ze uz by malo byt nieco vidiet, ak to samozrejme nieje potrat.Prosim Vas pekne, krvacali ste takto?ponohol duphaston?ja mam endometriozu, snazili sme sa par rokov, az teraz to konecne vyslo tak neviem co mam čakať:(.
Dakujem za vsetky vase skusenosti. Pekny den.
@petra0912 ahoj ja som v 5tt zakrvácala. Bola to taká veľmi zriedená krv a asi vo veľkosti 10cm flaku na intimke. Ja som išla na pohotovost a v tom čase bolo vidno len gestacny vak, zltkovy a náznak embrya. Ten progesteron určite pomôže. Ja tým že som bola po ivf tak som to už užívala takze mne ani nemali čo dať. Týždeň a pól potom už bolo vidno srdiečko. Držím palce aby to dobre dopadlo tento prvý trimester je strašne náročný. Ja som v 12tt a stále chodím na wc so strachom.
@natalis1998 Ďakujem velmi pekne, držim palce, nech ti všetko dobre dopadne.
@petra0912 ....ahoj, ja som mierne špinila krátko...to som utekala hneď na pohotovosť a našli hematóm, potom som ešte raz, kde jednorázovo zo mňa vyšlo viac krvi, to už som išla s tým,že koniec.... chvalabohu nie....veľa som ležala, len wc, sprcha....odvtedy nebolo nič, klop klop.....mne dali injekciu, nakoľko som po ivf a pichám si injekcie od začiatku aj vkladám progesteron
@petra0912 oddychuj hlavne, šetri sa ....rob iba úplne lightove činnosti, nech pomôže rodinka ...držím silno palce

@petra0912 ahoj ja som v 5tt zakrvácala. Bola to taká veľmi zriedená krv a asi vo veľkosti 10cm flaku na intimke. Ja som išla na pohotovost a v tom čase bolo vidno len gestacny vak, zltkovy a náznak embrya. Ten progesteron určite pomôže. Ja tým že som bola po ivf tak som to už užívala takze mne ani nemali čo dať. Týždeň a pól potom už bolo vidno srdiečko. Držím palce aby to dobre dopadlo tento prvý trimester je strašne náročný. Ja som v 12tt a stále chodím na wc so strachom.