Krvácanie v 6. týždni tehotenstva: Potrat alebo nie?
Ahojte baby som v 6 tt a začala som krvácať
V piatok som išla cikať a na toaletnom papieri som mala trošku krvy tak som sa zľakla a hneď sme išli do nemocnice tam mi povedala doktorka že gestancny vak sa čistý tak že to preto lebo že sa to uhniezduje s čistí sa to tak že to spôsobuje krvácanie ráno som začala krvácať ešte viac tak sme v sobotu museli zas utekať do nemocnice a tam mi primar povedal že je veľká pravdepodobnosť že to potratim ale že aj nemusím že to mám nechať na prírodu že to dáva 60% že to potratim a že 40 že nepotratim no a na ďalší deň mi to neprestalo v nedeľu tak sme už zmenili nemocnicu šli sme do BB a tam mi povedal že kým to tam je tak že som nepotratila že mám počkať kým pôjdem k svojej ginekologické že ona mi povie. ......chcem sa opýtať stretli ste sa žienky niektorá stymto a dotiahli ste to do konca krvacam dnes 4 deň ale už slabšie oveľa ako v sobotu no a nemám ani bolesti čo si o Tom myslíte vy ?
@vivi343 moja kamoska krvácala brutalne, videla som to na vlastne oči. male sa udrzalo a už má 2 roky. na pohotovosti povedali, že to je ešte zvyšok menstruacie. ja som mierne špinila pri prvom a udržalo sa mi. ale pravda je taká, že treba čakať. dostala si niečo na udržanie ?
Nemas teraz co robit, lieky mas, v kazdej nemocnici ti povedia len to iste, krvacanie na zaciatku tehotnestva je vzdy bud-alebo. Drzim palce, nech sa embryo udrzi, sanca je.
Držím ti palčeky, hlavne sa ukľudni, stres ti teraz určite nepomôže. Krvácala som aj ja, u mňa to ale malo šťastný koniec, mám zdravého syna. Prajem ti všetko dobré 🙂
@vivi343 ja som kvôli krvácaniu ležala v nemocnici a potratila som. Vedla mňa bola baba, ktorá masívne krvacala a babatko ma zdravé. Tam naozaj sa nedá nič robiť. Lieky máš, tak len oddychuj
@nikoleta999 ja len po troške uvidím no 1 .8 som objednaná na ďalšie vyšetrenie tak uvidím no
@vivi343 zo mna to riadne valilo a bola som aj hospitalizovana, ale taktiez mi povedali, ze je to medzi nebom a zemou ... Drzim palce, nech je vsetko v poriadku
Ja som zacala v 8 tt tak strasne krvacat ze kym som prisla do nemocnice co mam kusok tak cely uterak podomnou krvavy… hematom… prisny kludovy rezim… maly ma 6 mesiacov🙏🏻🙏🏻drzim palce
Ja som krvácala 2x v 6tt a v 10tt, a slečna má 11r... Ale v tomto štádiu je to 50/50.. držím palce
je to pol na pol. Ja som krvacala a potratila som a ked som krvacala ako niagarske vodopady, tak vsetko dobre dopadlo. Bohuzial nikto Ti neda odpoved. Zelam pevne nervy.
PS V tomto stadiu sa neda nic robit,a j ked Ti mnohi povedia, ze napriklad injekcie na zastavenie a podobne bohuzial je to skor placebo efekt. A kazde vysestrenie este podrazdi zonu, takze mozes krvacat viac, ide skor o to ci ide o krvacanie z krcka maternica alebo z maternice.
@vivi343 ach, myslím na teba 😥😭😓 vezmi si svoj čas na zahojenie bolesti, možno aj vyhľadaj pomoc u osoby, ktorej doverujes, je to veľká strata. Drzkaj sa

@vivi343 u mňa krvácanie nikdy nebolo dobre znamenie