Krvácanie v 7. týždni tehotenstva
Ahojte prosím vás mala niektorá z vás podobne dnes som z ničoho nič začala krvácať bez bolesti som v 7tt hneď som volala gyn a išla k nej urobila vyšetrenie a bábätko bolo tam aj srdiečko bije. Ale ja stále krvacam bolesti nemám Žiadne vypísala mi tabletky cez noc dávať vaginálne utrogestan mate skusenosti? Strašne sa bojím ďakujem za odpoveď
ja som spinila v 7-8tt, potom krvacala v 11tt a dcera ma uz 14r. a to uplne bez liecby.
2x som krvacala v 13tt a skoncilo to ako MA, ale teda tam evidentne babo uz nerastlo.
No ja som teda veľmi krvacala ja som bola akurát na nákupoch a s ničoho nič sa mi spustila krv silná celé džínsy som mala od krvi utekala som na wc a volala gyn a bežala k nej
Držíme palce!
Zo mna liala krv v 14tt. Nikto nezistil-odkial. Cele tehotenstvo som prelezala😔ani pri porode nic nezistili-placenta bola cela. Vdaka Bohu som dietatko donosila a narodilo sa 3dni po termine. Drz sa.
Ja som toez krvacala cca v tom čase ako ty, bolo to kvoli hematomu, ale ten sa neskor vstrebal
No dnes baby uz len špinim akoby sa končila ms hnedé .včera večer som si dala aj ten ustrogen dúfam že všetko bude dobre kontrolu mam až o dva týždne

Ja som mala špinenie s ružovou krvou v 6tt. Dali mi tiež Ustrogestan a prešlo to. Aktuálne som 21tt
Ale hlavne daj si kľudovy režim, ležať čo najviac to ide a oddychovať