icon

Krvácanie v 8. týždni tehotenstva

andrea719
Včera o 13:45

Dobrý deň, som tehotná 8 tt, a troško som zakrvacala a potom nič. Môže to byť zo stresu, alebo ísť na pohotovost, a t komu ešte ma niekedy tam dole pali. Beriem dupaston kvôli tomu že som raz potratila. Alebo zajtra ísť k gynekológovi.

stellarstar
Včera o 13:50

@andrea719 toto na pohotovosť nie je aktuálne je super chrípka aj covid, zajtra zavolaj na gyndu kam chodíš

anonym_f84141
Včera o 13:50

zajtra k lekárovi, alebo aspoň zavolaj.
na pohotovosť zbytočne - tam ti nedajú nič, len povedia že si mohla ísť k svojmu gyn.

andrea719
autor
Včera o 13:53
@anonym_f84141

zajtra k lekárovi, alebo aspoň zavolaj.
na pohotovosť zbytočne - tam ti nedajú nič, len povedia že si mohla ísť k svojmu gyn.

@anonym_f84141 dneska nerobil tu, bol v inom meste volala som, sestrička povedala že na pohotovosť ísť ale to už prešlo

andrea719
autor
Včera o 13:53
@stellarstar

@andrea719 toto na pohotovosť nie je aktuálne je super chrípka aj covid, zajtra zavolaj na gyndu kam chodíš

@stellarstar áno pôjdem tam hneď ráno, to isté som mala pred dvoma týždňami trošku som zakrvacala a potom nič

anonym_f84141
Včera o 14:02

nech ťa pošle na sono, či ešte tehu trvá.

andrea719
autor
Včera o 14:05
@anonym_f84141

nech ťa pošle na sono, či ešte tehu trvá.

@anonym_f84141 mohla som potratit?

stellarstar
Včera o 14:11
@andrea719

@andrea719 keby si potratila tuším to máš silné krvácanie a kŕče takže to asi nebude

anonym_f84141
Včera o 14:11
@andrea719

@andrea719 samozrejme. mne sa stalo to isté ale s masívnym krvácaním. v nemocnici pozerali či tehu ešte trvá.
V tehu je nebezp. každé krvácanie. Aj slabé.

andrea719
autor
Včera o 14:13
@stellarstar

@andrea719 keby si potratila tuším to máš silné krvácanie a kŕče takže to asi nebude

@stellarstar nie nebolo to silne iba trošku a hneď prestalo

andrea719
autor
Včera o 14:14
@anonym_f84141

@andrea719 samozrejme. mne sa stalo to isté ale s masívnym krvácaním. v nemocnici pozerali či tehu ešte trvá.
V tehu je nebezp. každé krvácanie. Aj slabé.

@anonym_f84141 ale silno som nekrvacala takže trošku dúfam že je všetko v poriadku

stellarstar
Včera o 14:14
@andrea719

@stellarstar nie nebolo to silne iba trošku a hneď prestalo

@andrea719 hneď zajtra smer gyn

andrea719
autor
Včera o 14:23
@stellarstar

@andrea719 hneď zajtra smer gyn

@stellarstar pôjdem asi na tú pohotovosť, lebo ma bolia kríže, aspoň budem kľudnejša alebo mi dajú niečo

anonym_f4b43b
Včera o 14:24
@andrea719

@stellarstar pôjdem asi na tú pohotovosť, lebo ma bolia kríže, aspoň budem kľudnejša alebo mi dajú niečo

@andrea719 chod radšej. napiš potom 🍀

stellarstar
Včera o 14:29
@andrea719

@andrea719 tak si aspon daj masku

anonym_fe8844
Včera o 14:31
@andrea719

@andrea719 tak asi nie na pohotovosť ale rovno na gyn. Oddelenie do nemocnice

anonym_c6f4d7
Včera o 14:32

Ja by som určite išla na pohotovosť. To sú strašné hlúposti, že by si silno krvácala. Ja som pri potrate mala len slabý ružový výtok, ktorý potom prešiel. Aspoň pre pokoj duše chod. Mne lekár na pohotovosti povedal, že radšej prísť zbytočne ako neskoro.

andrea719
autor
Včera o 14:35
@anonym_c6f4d7

Ja by som určite išla na pohotovosť. To sú strašné hlúposti, že by si silno krvácala. Ja som pri potrate mala len slabý ružový výtok, ktorý potom prešiel. Aspoň pre pokoj duše chod. Mne lekár na pohotovosti povedal, že radšej prísť zbytočne ako neskoro.

@anonym_c6f4d7 áno aspoň pre pokoj lebo by som celú noc nespala a iba sa bála

krasneleto
Včera o 14:42

slabe krvacanie neznamena NIC sa nedeje rovnako ako silne nemusi znamenat ze sa nieco DEJE... ja by som sla na pohotovost, minimalne ta vedia pozriet , ci je babatko v poriadku a co je zdrojom krvacania...

krasneleto
Včera o 14:43

a v tehotenstve, aspon pre mna znamenalo, radsej ist 3x zbytocne ako raz neskoro...

tess123
Včera o 14:55

@andrea719 no choď rovno na gynekologické oddelenie,tam není toľko ľudí,ako na urgente. A budeš aspoň spokojná daj vedieť držím palce nech to není nič vážne .

tess123
Včera o 14:56
@anonym_c6f4d7

@anonym_c6f4d7 presne tak aj ja úplne slabý krvavý výtok ružový žiadne bolesti ani kŕče a bol to MA

anonym_62d717
Včera o 16:00

@andrea719 určite by som sla na pohotovosť. Ja som mala takéto slabé krvacanie( vlastne len trochu červené po wc na papieri) a nakoniec z toho bol MA. A tiež to bolo len chvíľu a potom to prešlo. Lenže o pár dni sa to zopakovalo a to už vyzeral zle aj ultrazvuk. Silne som sa rozrvácala až po druhom misoprostole. Držím palce

andrea719
autor
Včera o 18:01
@anonym_62d717

@andrea719 určite by som sla na pohotovosť. Ja som mala takéto slabé krvacanie( vlastne len trochu červené po wc na papieri) a nakoniec z toho bol MA. A tiež to bolo len chvíľu a potom to prešlo. Lenže o pár dni sa to zopakovalo a to už vyzeral zle aj ultrazvuk. Silne som sa rozrvácala až po druhom misoprostole. Držím palce

@anonym_62d717 všetko je v poriadku, bola som na pohotovosť, keby niečo tak mám tak ísť naspäť

anonym_62d717
Včera o 18:05
@andrea719

@anonym_62d717 všetko je v poriadku, bola som na pohotovosť, keby niečo tak mám tak ísť naspäť

@andrea719 tak super, radšej ísť “zbytočne” ako to potom ľutovať. Nech všetko dobre dopadne

andrea719
autor
Včera o 18:33
@anonym_62d717

@andrea719 tak super, radšej ísť “zbytočne” ako to potom ľutovať. Nech všetko dobre dopadne

@anonym_62d717 ďakujem krásne