icon

Krvné zrazeniny v 5. týždni

dejna1812
19. jan 2016

Dobrý deň,chcela by som vedieť či s tým máte niekto skúsenosti. Špinila som od začiatku tehu aj tak veľmi slabo krvacala,gynoš mi predpísal duphaston a kyselinu listovú a pred dvoma dnami zrazu plne wcko krvi,išla som sa osprchovať a strašne veľa veľkých kusov zo mna padalo,no vyzeralo to hrozne hneď som povedala každému ze som potratila. Za takú hodinku a pól prestalo to krvácanie úplne tak som išla rano k môjmu gynekológovi a ten hneď krútil hlavou ze to je zlé,potom mi však spravil sono a prekvapený mi povedal ze je všetko v poriadku,malinké sa udržalo. Mám brať ďalej duphaston a uvidí sa. V noci som sa zobudila zase cela od krvi tak som utekala na wc a zase taký veľký kus krvi .Doteraz nechápem čo sa to vlastne deje. Este som o tom nič nepočula a som z toho dosť vyplašena

sibalka21
19. jan 2016

Musim ist k lekarovi a povedat mu ze stale krvacas a idu z teba zrazeniny, pravdepodobne ti zacina potrat, to ze vcera bolo vsetko v poriadku neznamena ze bude aj zajtra

bloomie
19. jan 2016

Ja som takto zacala krvacat v osmom tyzdni a hned som ostala lezat v nemocnici...nerozumiem preco si neostala aj ty, tam ta najlepsie odpozoruju, dostala som injekcie na zastavenie krvacania.Lekar ti neodporucil hospitalizaciu? Ja by som to neriskovala...tiez sa zo mna valilo riadne a babo prezilo

dejna1812
autor
19. jan 2016

Neviem ja som sa ho pýtala ze či to je vážne a povedal mi nech len doberiem tie tabletky a ze uvidí sa či sa udrží alebo nie ,ze mam prísť za 2tyzdne na kontrolu

marsimars
19. jan 2016

Ahoj, ja som zacala spinit v 6 tt, hned som isla k Dr., nasadil Duphaston a nakolko sa jednalo len o spinenie poslal ma domov a naordinoval pokoj na lozku. Na dalsi den sa spinenie zmenilo na krvacanie, sla som rovno do nemocnice (bola sobota), kde si ma rovno nechali, dostala som injekcie na zastavenie krvacania, zial nepomohli a do nedele uz isli zo mna kusy. V pondelok HCG test bol uz len na urovni 200, cize sa jednalo o spontanny potrat. Urcite by som to neodkladala na kontrolu o dva tyzdne. Drzím vsak palce, aby to bolo nakoniec predsa nieco ine a babatko prezilo.

monikac
19. jan 2016

@dejna1812 ja som mala to iste ...vsetko bolo ok do 13 tyzdna a potom som zacala krvacat a to poriadne zrazeniny zo mna vychadzali az do 5cm...☹ taketo krvacanie my trvalo do 21tyzdna....bola som 2 a pol mesiaca doma a len som lezala tak ako sa dalo a ako doktor povedal na zrazeninu nic nie je len klud a ona sa bude postupne vstrebavat...tym ako baby rastie, tak ju bude malinke vytlacat a tak sa aj stalo...teraz som v 31tyzdni a baby je v poriadku a krvacanie preslo. Takze odporucam ti len klud a hlavne velmi malo pohybu...vela stastia.

dejna1812
autor
19. jan 2016

@marsimars veď ja som si uz myslela ze som potratila keď som videla tie kusy tak ma napadlo len to,išla som k doktorovi s tým ze som večer potratila neverila som ze mimi sa udržalo. To krvácanie bolo úplne bez bolesti čo mi tiež nešlo do hlavy ze ani len bolesti brucha som nemala. Tak este počkám a ak sa to zopakuje tak pôjdem do nemocnice . @monikac fuu to vážne až tak dlho? No dúfam ze aj u mna bude všetko v poriadku a ze to nieje nič vážne. Ale myslím si ze keby to je take vážne tak by mi to doktor povedal a neposlal ma domov s tým ze tam sa nedá nič robiť len čakať a brat duphaston . Ďakujem pekne aj tebe nech ste hlavne zdraví

monikac
19. jan 2016

@dejna1812 ja som teda duphaston nebrala, len kyselinu listovu a Magnezium...... viem presne ako sa urcite citis a je to strach zakazdym ked clovek ide na WC,ale pozitivne myslenie vzdy pomoze a snaz sa nerobit nejake prudke pohyby a co najviac oddychu a pod nohy si daj vankus nech mas vyssie. no ja som mala tu zrazeninu 5cm a pocas tich tyzdnov sa my zmensovala az nakoniec zmizla nastastie...

babydesire
19. jan 2016

@dejna1812 ja by som doktorovi neverila a sama by som zasla hned do nemocnice..aj keby sa dietatko podarilo zachranit pre moj klud by som nemohla ostat doma a nic viac nespravit,,o prve sme prisli - zamlknuty potrat,,tak o toto druhe mam dvojnasobny strach,,ja bych hned pri prvej kvapke krvi letela do nemocky na tvojom mieste