Má piata choroba v tehotenstve riziká?
Ahojte, syn mal teraz obdobie, ze si rad umyval ruky. Mal ich uplne vysusene z toho. Potom ich mal červene asi o tyzden, problem je ze sa aj mne spravili teraz take červene vyrazky na ruke a neviem ci to moze byt alergia na rovnake mydlo alebo piata choroba a kedze som tehotna, mam z toho dost depku.mala niektora skusenost s pozitivnou piatou chorobou v tehotenstve? Ďakujem
@anonym_autor konzultuj s lekarom. Mam v mojom blizkom okoli zlu skusenost, ktora nastastie dopadla dobre, ale vyzeralo to velmi zle.
@tinkavvv budem budem a podľa fotky to moze byt piata choroba?
@anonym_autor 5.choroba je typická červenými licami. To máš?
Za mňa toto vyzerá skôr na podráždenú kožu.
@anonym_autor 5.choroba je typická červenými licami. To máš?
Za mňa toto vyzerá skôr na podráždenú kožu.
@anonym_e4eba3 ja nemam, ale syn mal jeden den červene lica tyzden dozadu a potom vyrazku na ruke, len si teraz stale umyval ruky, tak som myslela, ze to tym a az dnes ma napadla ta piata, lebo aj mne sa spravila tato vyrazka
@anonym_e4eba3 ja nemam, ale syn mal jeden den červene lica tyzden dozadu a potom vyrazku na ruke, len si teraz stale umyval ruky, tak som myslela, ze to tym a az dnes ma napadla ta piata, lebo aj mne sa spravila tato vyrazka
@anonym_autor tak potom to s najväčšou pravdepodobnosťou nebude ono. Pýtaj sa ale lekara.
Moja tiež toto mala, a keď to od nej dostala druha, ta mala tiež líca vysypane.
@anonym_autor tak potom to s najväčšou pravdepodobnosťou nebude ono. Pýtaj sa ale lekara.
Moja tiež toto mala, a keď to od nej dostala druha, ta mala tiež líca vysypane.
@anonym_e4eba3 dam si určite vyšetrit krv na ten parovirus, ci neni aktivny
@anonym_autor ak iba jeden deň, tak to nebolo ono. Moja to mala určite aj týždeň., 4-5 dní určite.
@anonym_autor ak iba jeden deň, tak to nebolo ono. Moja to mala určite aj týždeň., 4-5 dní určite.
@anonym_e4eba3 duuufam 😔🙏 zajtra si dam vysetrit ten parovirus, snad to bude negativne
@anonym_e4eba3 duuufam 😔🙏 zajtra si dam vysetrit ten parovirus, snad to bude negativne
@anonym_autor nejde mi tu pridať foto, ako to vyzeralo...
Ale kľud, bude to ok, neboj!

@anonym_autor konzultuj s lekarom. Mam v mojom blizkom okoli zlu skusenost, ktora nastastie dopadla dobre, ale vyzeralo to velmi zle.