Mali ste niektorá MA a bolesti v podbrušku?
Uz druhy den mam neskutocne bolesti v podbrusku na etapy, vzdy cakam ze to samovolne odide a stale nic, mate skusenosti, stalo sa to niektorej?
@evuska135
@veronikaszabova prepáčte nevšimla som si to, to ma mrzí a čo povedal lekár? Kamoške čistenie robili v nemovnici.
Ja som nemala bolesti pri MA..len som raz zakrvacala v 7tt...odišlo až v 12tt..zodpovedalo 5tt..určite choď na pohotovosť keď máš bolesti
@daniela2227 takze si cakala co sa bude diat?mrzi ma ze az tak dlho si cakala ach ja by som asi tak dlho nemohla
Dnes to uz neni nic strasne asi to preslo
@evuska135 v 7tt mi spravili sono kvôli tomu krvácaniu.. už tam mi povedali že zodpovedá 5tt..ale že ešte počkáme a uvidíme...neskôr mi dali fraxik ale žiaľ bolo neskoro...ďalšie sono dopadlo tak..že podrastlo o 1mm..stále málo...no a na treťom sone povedali že žiaľ nerastie/tie 3 sona boli v priebehu 2 tyzdnov/ a mám si vybrať či počkám, kým odíde samo..alebo mi spravia kyret alebo dajú lieky na vyvolanie..po nahlom navale placu som povedala, ze potrebujem cas na rozmyslenie..bol štvrtok a vraveli, že počkajú do pondelka a keď sa neozvem, zavolajú mi ...nedeľu to prišlo samo 😔 keď by som vedela, čo ma čaká.. zvolim kyret..pretože toto bolo ako pôrod...bolesti,kontrakcie, tlaky..zhruba od 9.30 do nejakej 16.hod ...neprajem zažiť nikomu...hoci viem ze su aj horšie prípady...držím ti palce aby si to zvládla čo najlepšie
@daniela2227 dakujem toho sa aj ja obavam a fakt uz by som bola radsej keby mam kyret za sebou a nie toto 😓 ale hrozne ma mrzi ze to takto natahovali a aj tak to babo nevydrzalo :(
Snad to vydrzim a neodide to skor aby som sa psychicky este viac z toho nezrutila
@evuska135 vravia že my ženy sme silné.. to síce nepopieram..ale neviem ako ostatné žienky, ktoré toto zažili...ale ja som z toho nešťastná ešte rok a.pol po tom..zvlášť keď sa nám vôbec nedarí ďalšie ..povedala som si že čo ma byť.. bude...ale vždy sa to vracia ako bumerang..Keď čítam príspevky podobne tomu tvojmu 😔 preto ti prajem veľa síl.. ja ich očividne nemám
@daniela2227 dakujem krasne musis dufat ze bude dobre a ak nie tak mas zdrave babo doma a venuj sa mu naplno, niekto nema ani jedno tak si povetz, mne ten moj robi radost kazdy den ked ma pride objat.
@evuska135 ale jasné.. ja som neskonale šťastná že mám svoje dve baby...su kazda uplne ina,takze nudu nepozname 😍ibaže tuzba ma neskutočne ovláda 😕

@evuska135 a čo tak nejaký popis? kedy si mala ms? kedy ju máš mať? kedy si mala sex? môže to byť aj ovulácia ...