icon

Mali ste niektorá MA a bolesti v podbrušku?

evuska135
17. okt 2019

Uz druhy den mam neskutocne bolesti v podbrusku na etapy, vzdy cakam ze to samovolne odide a stale nic, mate skusenosti, stalo sa to niektorej?

hapipa
17. okt 2019

@evuska135 a čo tak nejaký popis? kedy si mala ms? kedy ju máš mať? kedy si mala sex? môže to byť aj ovulácia ...

evuska135
autor
17. okt 2019

@hapipa som po potrate, je tam pisane MA kto nezazil nevie co to znamena

veronikaszabova
17. okt 2019

@hapipa MA missed adort - potratila, caka na samocistenie...

hapipa
17. okt 2019

@evuska135
@veronikaszabova prepáčte nevšimla som si to, to ma mrzí a čo povedal lekár? Kamoške čistenie robili v nemovnici.

evuska135
autor
17. okt 2019

@hapipa nevadi,ja zial nemam skorsi termin na cistenie ako buduci tyzden, takze ma nechali cakat len neviem ci je to normalne mat take bolesti

miky25117
17. okt 2019

@evuska135 a krvacas?

miky25117
17. okt 2019

@evuska135 tie bolesti sú že sa maternica stahuje a snaží sa vypudit plod ale ak nekrvacas a necistis sa sama šla by som na pohotovost nemozu ta nechať v bolestiach do buduceho tyzdna

evuska135
autor
17. okt 2019

@miky25117 doteraz som nic necitila, az vcera po tom co ma vysetrila dr to bolo take vseliake a cakala som ze to pride no nic, preslo to a nekrvacam vobec

hapipa
17. okt 2019

@evuska135 och to nie je príjemné, ja neviem ja viem, že ti dali termín, ale predsa by som išla do nemocnice, že mám bolesti alebo aj k dr, že sú bolesti...

evuska135
autor
17. okt 2019

@hapipa vcera som povedala ze mam sem tam bolesti v podbrusku a nic nato nepovedala teda, ale ked to dnes bude vseliake tak pojdem na pohotovost, rano som vstala s bolestou ale uz to preslo

daniela2227
17. okt 2019

Ja som nemala bolesti pri MA..len som raz zakrvacala v 7tt...odišlo až v 12tt..zodpovedalo 5tt..určite choď na pohotovosť keď máš bolesti

daniela2227
17. okt 2019

@evuska135 a mrzí ma to..😔

evuska135
autor
17. okt 2019

@daniela2227 takze si cakala co sa bude diat?mrzi ma ze az tak dlho si cakala ach ja by som asi tak dlho nemohla
Dnes to uz neni nic strasne asi to preslo

daniela2227
17. okt 2019

@evuska135 v 7tt mi spravili sono kvôli tomu krvácaniu.. už tam mi povedali že zodpovedá 5tt..ale že ešte počkáme a uvidíme...neskôr mi dali fraxik ale žiaľ bolo neskoro...ďalšie sono dopadlo tak..že podrastlo o 1mm..stále málo...no a na treťom sone povedali že žiaľ nerastie/tie 3 sona boli v priebehu 2 tyzdnov/ a mám si vybrať či počkám, kým odíde samo..alebo mi spravia kyret alebo dajú lieky na vyvolanie..po nahlom navale placu som povedala, ze potrebujem cas na rozmyslenie..bol štvrtok a vraveli, že počkajú do pondelka a keď sa neozvem, zavolajú mi ...nedeľu to prišlo samo 😔 keď by som vedela, čo ma čaká.. zvolim kyret..pretože toto bolo ako pôrod...bolesti,kontrakcie, tlaky..zhruba od 9.30 do nejakej 16.hod ...neprajem zažiť nikomu...hoci viem ze su aj horšie prípady...držím ti palce aby si to zvládla čo najlepšie

evuska135
autor
17. okt 2019

@daniela2227 dakujem toho sa aj ja obavam a fakt uz by som bola radsej keby mam kyret za sebou a nie toto 😓 ale hrozne ma mrzi ze to takto natahovali a aj tak to babo nevydrzalo :(
Snad to vydrzim a neodide to skor aby som sa psychicky este viac z toho nezrutila

daniela2227
17. okt 2019

@evuska135 vravia že my ženy sme silné.. to síce nepopieram..ale neviem ako ostatné žienky, ktoré toto zažili...ale ja som z toho nešťastná ešte rok a.pol po tom..zvlášť keď sa nám vôbec nedarí ďalšie ..povedala som si že čo ma byť.. bude...ale vždy sa to vracia ako bumerang..Keď čítam príspevky podobne tomu tvojmu 😔 preto ti prajem veľa síl.. ja ich očividne nemám

yonce
17. okt 2019

@evuska135 necakaj a chod radsej k dr, aby si bola v poriadku a aby si to nemala este tazsie na psychiku

evuska135
autor
18. okt 2019

@daniela2227 dakujem krasne musis dufat ze bude dobre a ak nie tak mas zdrave babo doma a venuj sa mu naplno, niekto nema ani jedno tak si povetz, mne ten moj robi radost kazdy den ked ma pride objat.

evuska135
autor
18. okt 2019

@yonce nakoniec to vcera vsetko preslo, ja vzdy az v urgentoch idem k dr. kedze mam doma dieta a nechcem ho nechavat sameho s ockom

daniela2227
18. okt 2019

@evuska135 ale jasné.. ja som neskonale šťastná že mám svoje dve baby...su kazda uplne ina,takze nudu nepozname 😍ibaže tuzba ma neskutočne ovláda 😕

evuska135
autor
Odpoveď bola odstránená
evuska135
autor
Odpoveď bola odstránená
evuska135
autor
Odpoveď bola odstránená
evuska135
autor
Odpoveď bola odstránená