Mali ste niektorá v tehotenstve rubeolu?
Ahojte som v 12 tt a vysledok na rubeolu mam pozitiv .. igm 29 protilatky 120 ...zajtra idem na anfekcne .., mate stym skusenosti?
a to si ako kde nachytala, však ak si bola očkovaná bude to mat lahší priebeh aspon
@bambulienka25 tu sa pytam na skusenosti mamiciek ci niekto mal rubeolu . tam som sa pytala odbornika ze aka je sanca ci ju babo chyti alebo ci vobec ju mam ... prosim ta ak sa nudis nie domna tu ryp choj sa inde vybit nie som zvedava na hlupe pripomienky ... tu sa pytam na skusenoszi tam som sa pytala zdravotnika dve rozne veci
@nikki_m kamoska sestricka tak pocas studia zatajila na praxi, ze jw twhotna a bolo tam. Dieta co malo rubeolu. Babo sa narodilo velmi poskodene a umrelo do 2 mesiacov. Nechcela som ta vystrasit. Bolo to uz davno. Verim, ze tvoje babo bude ok.
Ja mám skúsenosť, tiez mi vyšli pozitívne testy ale boli to skrížené výsledky. Tak tomu hovorili. Šla som na kontrolné odbery do iného labaku (na vlastnú päsť) a tam mi vyšli testy negatívne, gynekológ mi robil tiež kontrolné a tam zas pozitívne. Nakoniec som zistila, že aj pri prvom synovi som mala zvýšené hodnoty. Obaja chlapci sú v poriadku, proste tie testy nie sú úplne presne alebo neviem ako to vysvetlit. Že to môže byť aj pozostatok z očkovania alebo co