icon

Mali ste streptokoka agalactiae v tehotenstve?

petrahankova
28. dec 2013

Mali ste niektorá v tehotenstve?Ja pri prvom nie,pri druhom ano a teraz sa bojím,či zase nebudem mať,Z čoho÷odkial by som to mohla dostať?

cerez
28. dec 2013

Mne zistili deň pred pôrodom a dupali ma antibiotikami. Odkiaľ som to dostala, netuším. Pri prvorodenej som tento problém nemala.

magdalenkami
29. dec 2013

Mala som, 2krat,pri prvom aj pri stvrtom-1.krat to nezistili pred porodom-maly bol hypotroficky,hned isiel do inkubatora a mesiac nemocnica a pri 4.nastastie zistili a podavali antibiotika pri porode a vsetko v poriadku.pricinu tohto maleho netvora mi nikto presne nevysvetlil

poplas
2. jan 2014

My sne mali negativne testy a po porode na 4 den nam tu spinu strebkoka nasli.... male dostalo ATB a veru natrpeli sme sa, uz by som to zazit nikdy nechcel.... Neviem z coho to bolo...odkial sa vzal, ale bol a bali sme sa o zivot. Preto i ked boli dobre testy, preventivne pred porodom ATB abo penicilin... uz by som na tom trval

zuzi0911
2. jan 2014

Je to uplne bezne v tehu...niektora je nachylnejsia niektora menej...ja som pri prvej nemala pri druhej ano...

samantha223
2. jan 2014

ja som mala a dcerka mi skoro umrela na otravu krvi, obojstranny zapal pluc, lebo mi akosi zabudli dat penicilin. Mala som to vykultivovane, ajtak mi nedali, mala bola v umelom spanku na umelom dychani, a vsetko malo byt inak, ak mi ten penicilin v den porodu podaju....:(