Mali ste tehotenský epulis?
Ahojte, vytvoril sa niektorej z vas tiez epulis na dasne medzi zubami pocas tehu? Som tehotna druhykrat a presne to iste som mala aj v prvom tehu ku koncu. Dala som si to v 8. Mesiaci vypalit..teraz som u skoro v 9.tom, len nechcem lokalne umrtvenie..no myslim, ze to nezmizne samo a budem si to musiet dar spravit tak ci tak.
Ano, aj ja nakoniec pockam...nemam to take hrozne ako v prvom. Ale nemyslim si, ze sa to upravi same...😊. Neva, vypalenie neboli. A ano, je to vplyvom hormonov.
@jarulik123 a koľko stojí presne také vypálenie? A to ti spraví aj tvoj zubár či sa treba objednať k nejakému odbornikovi? Ja si to skúšam natierať všetkým možným😂stále dúfam ze sa mi to zmenší😂
@lukynko20 ja som neplatila nic, robil mi to moj zubar..bezbolestne za par minut. A nemyslim, ze ti to zmizne..je to plne krvi 😊.
@lukynko20 ja som neplatila nic, robil mi to moj zubar..bezbolestne za par minut. A nemyslim, ze ti to zmizne..je to plne krvi 😊.
@jarulik123 ahoj,pomohlo vám niečo alebo niekto na ten epulis?...za každú odpoveď ďakujem

Ja som v 8mesiaci a spozorovala som že mam zväčšené ďasná medzi zubami, bola som aj u zubára a ten mi spravil dentalnu hygienu a povedal mi že je to kôli hormónom v tehotenstve, že sa mi to upraví samo naspäť po pôrode, že nemam do toho v tehotenstve zasahovať.. Tak počkám a po pôrode keď sa mi to neupravi naspäť tak pôjdem aj ja na zákrok.. 😳