icon

Mali ste Uterus didelphys a prípadné komplikácie počas tehotenstva?

monkabohdalova
25. máj 2019

Ahojte, máte niektorá túto vadu maternice?
Zaujímalo by ma ako sa vám podarilo donosiť babätko, resp. či ste mali nejaké komplikácie, liečenie a podobne. Ďakujem;)

adrianuska97
21. feb 2021

@monkabohdalova ahoj, práve si tým prechádzam som v 25 tt tehotenstva a zatiaľ ako tak bez vážnejších komplikácií 🙏🏻🙂
Tiež by ma zaujimal priebeh tých čo už aj porodili, aký bol pôrod atd... aj keď viem že veľa žien sa tu asi nenájde 🙂

monkabohdalova
autor
21. feb 2021

@adrianuska97 ja som bohužiaľ v novembri o bábätko prišla :(

adrianuska97
21. feb 2021

@monkabohdalova tak to ma strašne mrzí, nechcela som pripomínať takú udalosť 🙈 😔
dúfam že na další pokus ti to vide!!! ❤️

1992michaela
12. mar 2021

@adrianuska97 ahoj Adrianka, ako sa držiš? Nahodou som ta tu objavila a pozerám, že aktuálne si tu jediná so mnou s rovnakou diagnózou. Ja dnes končím 33.tt. Veľmi držím palce !

adrianuska97
12. mar 2021

@1992michaela no ja začínam 28tt a tiež zatiaľ všetko v poriadku 🙂 aj ti povedali už či budeš mat plánovanú sekciu? Napr mne moja dr povedala že vôbec nie že môžem mat normálny pôrod.. a iný doktor zas že ženy s “našou” chybou väčšinou rodia skôr neplánovane akútnou sekciu tak nejak neviem načo sa psychicky pripraviť 😁🙈

1992michaela
13. mar 2021

@adrianuska97 Noo je pravda, naplánovanú mám tiez sekciu, dr. od začiatku vravela že u mna je to jediný spôsob. Neviem teda ako ty, ale ja mám zdvojené úplne všetko, tak zrejme kvôli tomu. Ale čítala som tu v príspevkoch, že baby išli aj prirodzene, ktoré to mali trochu inak ako ja, čiže nie všetko dvojmo 🙂 možno budeš ten prípad 🙂 ako to máš inak u dr. Keď sa smiem opýtať ? Chodíš v rámci prevencie na kontroly nejako častejšie, ako by sa malo alebo štandardne? Pomalicky ťaháme do konca a ja sa hrozne teším, ale aj obávam aby všetko dobre dopadlo 🙏🍀

sona2012
10. máj 2021

@1992michaela ahojte idem vam napisat moj pribeh ja mam dve maternice dva krcky a mala som aj septum prepazku v posve prvy porod som mala cisarsky prave kvoli tomu ze sa vsetci bali co so mnou bude pri porode dievcatko bolo v pravej maternici a vsetko dopadlo dobre 4 dni pred terminom mi robili sekciu ale nemuseli🙈😉druhe babo som porodila chlapceka tiez v pravej maternici ale rodila som v Tn kde s tym nemali problem rodila som spontanne 4 dni po termine vsetko ok septum mi pri porode roztrhol takze ho uz nemam a porod bol vyborny bezproblemovy takze kludne sa da pri nasej speci doagnoze rodit spontanne😉teraz som v 34 tt a cakam tretie babo ktore je v lavej maternici nakolko tym ze nemam uz prepazku v posve dalo sa uz dostat aj tam😊chystam sa opat na spontanny potod v Tn tak dufam pojde vsetko v poriadku aj tentokrat drzte sa pa

marielkq
12. okt 2024

@monkabohdalova Dobr deň, doevcata, vidim ze prispevky su z roku 2021, tak ako ste dopadli? ako ste rodili? ja mam jednu dcerku planovanou sekciou a cakam ddruhé a teda tiez planovaná sekcia bude..

sona2012
12. okt 2024

@marielkq ahoj no ja som nakoniec porodila tretieho chlapceka normalne tiez najkrajsi porod vsetko ok zazitok to bol drzim palce💪☺️

adrianuska97
8. feb 2025

@marielkq ahojte, no ja už som sa po prvej sekcii na druhu necítila a asi ani nebudem. Zatiaľ sme s 1 dietatom úplne ok. Držím palce aby išlo všetko hladko 🙏🏼🙂