icon

Mám tehotenskú cukrovku a skoro nepriberám

27. feb 2023

Ahojte. Mam znovu tehotensku cukrovku a takmer nepriberam. Pred tehotenstvom som vazila okolo 70 kg, teraz v 23 tt akurat 66,5kg. Kilo mi skace hore- dole. Prosim vas mala ste to niektora podobne?
Obmedzila som dost sacharidy, inak som nikdy nedrzala nijake diety a jedla normalne porcie aj s prilohami. Teraz su to take smiesne porcie, co sa priloh tyka. Male je v poriadku, hybe sa casto a poriadne, ine tazkosti nemam.
Ak ste to niektora mali prosim vas podobne, bolo babo ok?

benit
27. feb 2023

Ja som tak mala, lekarka ma vkuse stresovala, ze nepriberam, do nemocnice posielsla a mala sa narodila 36tt a mala 2,9kg a 50cm. Najskor som schudla asi 2kg a potom pribrala ale 6kg. Ale teda zacinala som z musej vahy. 42kg.

majamat
27. feb 2023

sestra to tak mala, tiez mala tehu cukrovku. ma syna keby sa narodil v TP, mozno ma aj 4kg.

amarilka26
27. feb 2023

Ja som pribrala 1 kg za cele tehotenstvo.

nikinkas
27. feb 2023

Aj ja som mala tehotenskú cukrovku a začala som priberať len v piatom mesiaci aj to 1 kg dokopy som pribrala 4 kg za celé tehotenstvo a malá mala 4060g

autor
27. feb 2023

@amarilka26
a male bolo v poriadku ?

autor
27. feb 2023

@nikinkas
no teda. To mala teda dost.

bluemoon24
27. feb 2023

Je to naprosto v poradku 🙂

amelie2017
27. feb 2023

V 1. tehotenstve som mala cukrovku a aj napriek diete som priberala cez 2 kila za mesiac.
V 2. tehotenstve opat cukrovka, ta ista dieta a chudla som kilo a pol mesacne.
Obe deti 49 cm a 3 kila.

amarilka26
27. feb 2023

Ano, bol v poriadku 🙂

katkine_terapie
27. feb 2023

Autorka: Tiez som to tak mala. Za cele tehu som pribrala max 5 kg, rodila som 2 tyzdne pred terminom a moje dieta malo pri narodeni 4kg. Z porodnice som odkracala chudsia ako pred otehotnenim.

zabka79
27. feb 2023

Ja som mala tehu cukrovku ale pribrala som za cele tehu 10 kilov.

darkswan
27. feb 2023

je to v pohode, nie kazda musi pribrat xy kg, skor je to zdravsie nepribrat vela...podla mna to mas aj zmenou stravy, menej sacharidov, ak je babo ok je vsetko ok🙂

petra7797
27. feb 2023

Ahoj ja som momentálne 29 tt, q tiež som nepribrala nic skôr schudla odkedy mam diétu tiež koli tehotenskej cukrovke a dr ma ubezpečil ze to nevadí dieta si zoberie steba nic mu nechýba o to sa báť nemusíš hlavne nech máš všetky vitamíny v poriadku nech nemas niečoho nedostatok 🙂 pri prvej som mala tiež a pribrala som 6 kg a narodila sa 48 cm a 3050g

miimss
27. feb 2023

Ja som začínala tehotenstvo s váhou okolo 57 kg. Do cca šiesteho mesiaca som schudla na 53kg a rodiť som išla ako 59kg. Bábätko malo 2980g a 49 centimetrov. Rodila som deň pred termínom. Tiež som mala cukrovku ale nemala som diétu len sladkostiam som sa mala vyhýbať.

autor
27. feb 2023

Ahojte,
dakujem vam vsetkym velmi pekne za podelenie sa so skusenistami 🙂 Ja som celkom rada, ze nepriberam prehnane, len som chcela vediet, ci bude preto male ok. Tak ste ma velmi potesili aj upokojili 🙂.

tulipanicek
27. feb 2023

Nemala som cukrovku. Úplne fyziologické obe tehotenstva. Len mi teda bolo strašne zle to sladkého.
Pri prvom 55 kg pred tehotenstvom, rodiť som išla 54 kg
Pri druhom 55 kg pred tehotenstvom, rodiť som išla s 55 kg
Obe deti úplne v norme

stanka90
2. mar 2023

Ja som aktuálne 36tt a pribrala som od začiatku 8,4kg a to mam tehu cukrovku . Prvé tehotenstvo som cukrovku nemala a pribrala som 10 kg .