icon

Mám zavolať gynekologičke kvôli špineniu?

9. sep 2024

Ahojte som asi 14dpo. A test mam pozitivny, od 10dpo, normálna ciarka žiaden duch. Dnes som si akurát začala od heamtologicky pichať fraxiparine a doma si zbadala malicko hnedeho výtoku. Mam zavolať gynekologicke a pripadne predpise progesteron? Ci to mam nechať na prirodu ze bude ako bude. Neviem ci ma nepošle gynekologicka do prdele.

zuzana9393
Odpoveď bola odstránená
autor
9. sep 2024

@zuzana9393 to je fajn. Ale o tyzden už mi bude asi na nič:/

sense
9. sep 2024

Zavolaj gynekologicke a tá ti povie či máš prísť

thereisabear
9. sep 2024

Zavolaj

zuzana9393
9. sep 2024

Ono hnedé slabé spinenie je vraj normálne pri uhniezdovani. A ten progesterón je asi fajn, aspoň moja gyn. ho chválila, že to veľmi pomáha. Ja som ale katastrofálna čo sa týka pravidelného užívania, takže som to poriadne nebrala.

monnci2226
9. sep 2024

zavolaj... keby náhodou priroda zasiahne mala by si vycitky ze si ten telefon nezdvihla a nezavolala - a to je to najmenej, jeden telefonat. drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 🍀

autor
9. sep 2024

Ďakujem ❤️

butterflyeffect
9. sep 2024

Ved sa zavolanie nic nedas. Kazdy gynekolog ma iny pristup, je tazko povedat ako sa k tomu postavi ta tvoja, niekto nema problem predpisat od prveho dna niekto povie ze skoro. Bud ti predpise, alebo ti aspon povie ze kedy mas prist… podla mna zavolat lekarke je to najmenej co mozes urobit a mat pokoj v dusi.

papulienka48
9. sep 2024

Jasné zavolaj, nenechávaj to na náhodu.

mimuska328
9. sep 2024

To špinenie môžeš mať z toho fraxiparinu keďže si nariedena. Ja som ho mala cely 1. Trimester uzavreli to ako špinenie z clexanu

osky
9. sep 2024

Ja som vzdy okamzite utekala k dr.
Naco nieco zanedbat?
Ak to ma odist ofide tak ci onak..ale vedela som aspon,ze som nic nezanedbala