icon

Máte aj vy nevoľnosti v 17. týždni?

majkabr
14. júl 2013

Vracali ste niektorá už aj v 17 tt ?? Nemám to pravidelné, ale tak raz za týždeň a poriadne. ☹

lelek1
14. júl 2013

ja som vracala od 7 do 20 tyzdna stale, 2 mesiace hospitalizovana v nemocnici☹ nahrorsie, co som do teraz zazila 😒 , pockajte do 20 tyzdna, vtedy prudko klesa hladina HCG, potom to bude lepsie...

sense
14. júl 2013

ja som mala takmer celodeene nevolnost do asi 20tt potom mi dal lekar tabletky a zlepilo sa to

ingridka07
14. júl 2013

ja este teraz sem tam a to som uz v 30 tt.

xevulax
14. júl 2013

Pri malej som prevracala celé tehu, aj ked od 6.mesiaca mi aspoň nebolo zle, len som proste raz za deň vracala. A teraz mi býva zle stale. Už je to lepšie, ale hlavne ráno je kríza. Večer sa da. Dnes mám napríklad celodennú nevoľnosť bohužiaľ. Zajtra začínam 18tt

mami.sk
14. júl 2013

joj, v prvom tehotenstve som zvracala až do pôrodu každý deň,nepomohli ani infúzie 😒 no aspoň som netrpela nevoľnosťami....
teraz som tiež v 17 tt a zvraciam ešte viac ako pri prvom a k tomu ešte mám celodenné nevoľnosti ...jedine v noci mi je ako tak dobre.. pred piatimi rokmi som si myslela, že horšie už byť nemôže, no teraz vidím, že môže 😝
musíme len vydržať 😔

livocka21
15. júl 2013

niekto vracia stale, niekto obcas a niekto vobec 🙂

zuzanadrexlerova
Odpoveď bola odstránená
turistka
16. júl 2013

ja som vracala celodenne aj v noci az do 6.mesiaca, ale preslo ma to az zaciatkom 8.

dajana87
17. júl 2013

trochu sa to ukludnuje uz, ale stale mi vsetko smrdi a natahuje ma, hlavne rano, nevracala som vyse tyzdna uz.. no tak som zvedava, ci to naozaj uz prechadza, ci este budem zvracat 😒