Máte aj vy nevoľnosti v 17. týždni?
Vracali ste niektorá už aj v 17 tt ?? Nemám to pravidelné, ale tak raz za týždeň a poriadne. ☹
ja som mala takmer celodeene nevolnost do asi 20tt potom mi dal lekar tabletky a zlepilo sa to
ja este teraz sem tam a to som uz v 30 tt.
Pri malej som prevracala celé tehu, aj ked od 6.mesiaca mi aspoň nebolo zle, len som proste raz za deň vracala. A teraz mi býva zle stale. Už je to lepšie, ale hlavne ráno je kríza. Večer sa da. Dnes mám napríklad celodennú nevoľnosť bohužiaľ. Zajtra začínam 18tt
joj, v prvom tehotenstve som zvracala až do pôrodu každý deň,nepomohli ani infúzie 😒 no aspoň som netrpela nevoľnosťami....
teraz som tiež v 17 tt a zvraciam ešte viac ako pri prvom a k tomu ešte mám celodenné nevoľnosti ...jedine v noci mi je ako tak dobre.. pred piatimi rokmi som si myslela, že horšie už byť nemôže, no teraz vidím, že môže 😝
musíme len vydržať 😔
niekto vracia stale, niekto obcas a niekto vobec 🙂
ja som vracala celodenne aj v noci az do 6.mesiaca, ale preslo ma to az zaciatkom 8.
trochu sa to ukludnuje uz, ale stale mi vsetko smrdi a natahuje ma, hlavne rano, nevracala som vyse tyzdna uz.. no tak som zvedava, ci to naozaj uz prechadza, ci este budem zvracat 😒

ja som vracala od 7 do 20 tyzdna stale, 2 mesiace hospitalizovana v nemocnici☹ nahrorsie, co som do teraz zazila 😒 , pockajte do 20 tyzdna, vtedy prudko klesa hladina HCG, potom to bude lepsie...