icon

Metličkové žilky v 35. týždni tehotenstva

katka17787
9. júl 2021

Baby chcem sa vás opýtať , tie ktorým sa urobili tzv.metlicky v tehotenstve, zmizli vám po pôrode ? Ja som v 35tt a môj ľavý členok vyzerá desne, mega fialové cestičky 🧐 a to som nosila aj kompresné pančuchy 😧 ďakujem

iritka
9. júl 2021

ja som 3.5 mesiaca po porode a mam to stale, tiez dufam ze sa to zlepsi 🙄

katka17787
autor
9. júl 2021

@iritka no nepotešila si ma , ale ďakujem 🙂 🤗

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katka17787
autor
9. júl 2021

@hazelgracegus tak uz nič no , hlavne nech je bábätko zdrave😍 ,ale aj v to zlepšenie som dufala,nevadi , budem to musieť riešiť s lekárskou po pôrode, len jej sa nedá mesiac dovolať 🧐

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katka17787
autor
9. júl 2021

@hazelgracegus v mojom prípade to nie sú len metličkové, ale tie dve vystúpene čo som mala po prvom tehotenstve mi až tak nevadili a doktorka na cievnom mi ich neodporúčala riešiť , keďže sme chceli ešte jedno babatko( vraj to nemá význam, že by sa v tehu vrátili). Budem to musieť riešiť po pôrode ,ale to by som sa tam musela najprv dovolať🙄

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katka17787
autor
9. júl 2021

@hazelgracegus to je dobré vedieť, ja som si myslela, že skrerotizaciou sa dajú odstrániť iba tie metličky. Tak už počkám tých pár týždňov, nič iné mi aj tak neostáva. Si zlatá, že si sa podelila o tvoju skúsenosť 😍 ďakujem ti a krásny slnečný deň želám ❤️

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katka17787
autor
9. júl 2021

@hazelgracegus zo Žiliny síce nie som, ale je to nejaké 2 h autom od nás, čo je pohoda, tak ak budeš taká dobrá, nápis prosím. Už ťa nechcem otravoval ,ale ešte sa opýtam , dlho si čakala na termín, ako dlho trval zakrok ? Už fakt tá viac neotravujem 🙂 pozriem priamo na nete toho lekára 🙂 ďakujem ešte raz 😘

evkamotka
9. júl 2021

Som rok a pol po porode a mam stale problemy so žilami. A tie kompresne podkolienky nos denne az do porodu, prip aj po porode. Mozno sa vyhnes takemu zhoršeniu ako som mala ja

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katka17787
autor
9. júl 2021

@evkamotka och nestras 😒 ja sa musím priznať , že v tejto saune som ich nosiť prestala , ale tak začnem... Neviem si predstaviť , celý deň v nich teraz vydržať😭 ďakujem za postreh a reakciu 🙂

katka17787
autor
9. júl 2021

@hazelgracegus Ty si zlatá 🥰 ďakujem . Pozriem si ho , ináč tá čakacia doba je super. K mojej doktorke sa čaká aj pol roka 🙄 ďakujem ti za všetky informácie 😘

evkamotka
9. júl 2021

@katka17787 zial aj v horucavach. Nezanedbaj si to. Mne sa nechcelo a mam teraz dosť problem

katka17787
autor
9. júl 2021

@evkamotka to ma mrzí :( tak skóre zlepšenie stavu ti želám ❤️ idem teda aj tie svoje pripraviť na ráno 🙄🥴