Mierne bolesti v 22. týždni
Ahojte🙂 som v 22tt a vcera vecer ked som si lahla sat som citila v brusku take mierne biolesti. a potom ma akokeby zacal kopat drobcek . ale neviem ci to bolo kopanie lebo to trvalo asi pat minut v kuse. A citil to aj manzel ked prilozil ruku na brusko.mohlo to byt aj srdiečko babatka? Je to mozne? A zacalo ma aj pichat do krizov. co to moze znamenat? Cakam prve babo a preto ani neviem ci je to normalne alebo nie. je mozne ze v 22 tt citit tak silno kopat babo? Dakujem
Dakujem pekne za odpoved. teraz som uz kludnejsia 🙂 bala som sa ci to je vsetko v poriadku 🙂

uplne slabucke bolesti byvaju v poriadku. Ak ste citili pulz tak to mohli byt aj tvoje zily na bruchu 🙂 srdiecko babatka rukou nepocitis na brusku a hlavne babo ma rychly tep 120-160 uderov za minutu. Ak to bolo take ze jedno "kopnutie" za 2 sekundy alebo viac tak mohlo mat babo stikutku. Pichanie do krizov - nuz, to neviem, bolo to silne? Mozno sa ti len natahuju upony maternice co je normalne. V 22 tt je uz mozne citit babo zvonka aj tatinkom 🙂