icon

Mierne špinenie počas tehotenstva

16. apr 2023

Som v 18tt a cca od 9teho týždňa mám sem tam (cca každé 3-4 dni) veľmi jemné špinenie, je to akoby hnedý hlien, veľmi zriedkavo do ružova, naozaj len také mini množstvo že keď sa utieram je na papieri jednorázovo "fliačik". Spomínala som to lekárke, bola som s tým aj na pohotovosti, dokonca aj druhú lekárku som s tým navštívila, robili mi výter aj kontrolovali krčok a vraj je všetko v poriadku okrem krvi v moči (v štádiu riešenia). Mám z toho ale stres, neprestáva to, deje sa to ozaj niekoľkokrát do týždňa a ako prvorodička nemám skúsenosť, bojím sa, na internete som už čítala všeličo, aj že je to normálne aj že by nemal byť žiadny výtok. Kto má s tým prosím skúsenosti a vedel by mi k tomu povedať niečo viac/ukľudniť ma? Inak okrem menšieho bábätka na daný týždeň nemáme vôbec žiadne problémy a všetko vyzerá byť v norme.

natali1991
16. apr 2023

Davaj si pozor aby ti neodtiekla plodova voda lebo to je konecna

petrusik12323
9. sep 2024

Ahoj ako to nakoniec dopadlo? Tiež som už ďalej nie na začiatku tehotenstva a dnes som začala špiniť jemne, vydesilo ma to lebo pri prvom tehotenstve som nič také nemala :/

snowflakenel
9. sep 2024

Lieky.a.klud v posteli
Nic ine.mi nepomohlo. Mala.som to v oboch tehotenstvach.
Vezmi knihu, zamestnas.hlavu, ivar si cajik.a ak sa da,,nic nerob.