Migréna s aurou v tehotenstve
Ahojte baby. Mali ste niektorá migrénu s aurou ( trpnutie tela) v tehotenstve? Neuškodilo to bábätku? Alebo ste mali pred tehotenstvom a v tehotenstve vymizli? Ďakujem
Ja som mala do 6m 🤦♀️ babatko je oki
@mischel12 ja som mala. Bolo to niečo strašné, najprv mi vypadával zrak, potom som nevedela rozprávať, nakonci trpnutie polovice tela a obrovské bolesti hlavy. Najprv som sa zľakla že mám mŕtvicu, bola som aj na MR a ležala som posledný týždeň pred pôrodom v nemocnici. Dieťatko je ok, už má skoro 2 roky 🙂
Ahoj, ja detto a mám tu auru do dnes. Sú dva druhy aury a to je zraková, úplne príšerná :( no a to, že vám strpne nos ústa ľavá strana tela, to je fyzická aura. Súčasť migrény:( môj chlapček je v poriadku, hoci nás trápila celé tehotenstvo a musela som nejak zvládnuť bez liekov, ale teraz už užívam sumatriptan, ten zabráni aspoň tej fyzickej aure, ale inak aj tak masaker :(

@mischel12 vypadával mi zrak, a deň pred pôrodom mi strpla celá ľavá strana tela. Ale komplet celá. Ruka, noha, zadok,nosná dierka, ucho, pera. Bábätko bolo v poriadku,už má 3 roky. Myslím, že to nemá vplyv na drobca.