icon

Je mykóza v tehotenstve normálna?

Dnes o 12:32

Je mikóza v tehotenstve normálna? Alebo kde som urobila chybu? 🙄😔 lekárka povedala že mám miernu mikozu a čipky mi predpísala. Mám si ich dávať 3 večeri keď pôjdem spať. Ďakujem

simsalabim
Dnes o 12:37

@anonym_autor bezne v tehotenstve vplyvom estrogenu. Nikde si neurobila chybu.

kapanek1
Dnes o 13:22

Ja som ju mala skoro cele tehotenstvo s chlapcom. Tiez mi vecne na to predpisovala lieky. Pri dievcati ziadny problem. 🤷🏼‍♀️

anonym_859f8e
Dnes o 14:05

@anonym_autor v zivote som nemala mykozu, ani pocas tehotenstiev. Pochybujem, ze mykoza je normalna, to by mali asi vsetky zeny, nie?

anonym_b1017c
Dnes o 14:42
@anonym_859f8e

@anonym_autor v zivote som nemala mykozu, ani pocas tehotenstiev. Pochybujem, ze mykoza je normalna, to by mali asi vsetky zeny, nie?

@kapanek1 to je bezpredmetne, ci cakas chlapca ci dievca.
@anonym_859f8e byva to velmi caste, lebo tehotna zena ma ine pH, slabsiu imunitu.
@anonym_autor hlavne to treba preliecit, neliecena mykoza je nebezpecna aj pre babo, cipkov sa neboj, lekar predpise, co je bezpecne. Mam za sebou 4 tehotenstva a brala som nielen cipky (a to rozne), ale aj lieky klasicke, cez usta a deti su ok.

anonym_859f8e
Dnes o 14:47
@anonym_b1017c

@kapanek1 to je bezpredmetne, ci cakas chlapca ci dievca.
@anonym_859f8e byva to velmi caste, lebo tehotna zena ma ine pH, slabsiu imunitu.
@anonym_autor hlavne to treba preliecit, neliecena mykoza je nebezpecna aj pre babo, cipkov sa neboj, lekar predpise, co je bezpecne. Mam za sebou 4 tehotenstva a brala som nielen cipky (a to rozne), ale aj lieky klasicke, cez usta a deti su ok.

@anonym_b1017c no tak asi mam cely zivot super imunitu tam dole