Minimálne naplnený žalúdok plodu
Dobrý deň. Pri morfologickom usg v 20. tt mi doktor povedal ze babatko ma minimálne naplnený žalúdok. O 20 min.ma skontroloval a bolo to rovnako. Je to niečo čoho by som sa mala obávať? Stretol sa s tým už niekto? Dakujem
@janka11515 a on čo povedal?
@martul ze babatko nieje napite plodovej vody, že ma prázdny žalúdok. O týždeň ma objednal zas aby to skontroloval lebo správne by malo byt brusko naplnené plodovou vodou
Tak logicky, čo by to mohlo znamenať?
@janka11515 dobrý deň, môžem sa opýtať ako ste dopadli a opätovnej kontrole ? Ďakujem
@janka11515 dobrý deň, môžem sa opýtať ako ste dopadli a opätovnej kontrole ? Ďakujem
@jacquelin Dobrý deň. Všetko bolo v poriadku, žaludok bol naplnený tak už som spokojna. Pred tým som ale pila veľa vody, lebo minule som nepila vôbec, ešte som bola aj hladná tak babatko bolo také ospale a tým pádom ani nepilo. Teraz už som to nepodcenila a pripravila sa nato aby bolo všetko v poriadku.
@jacquelin Dobrý deň. Všetko bolo v poriadku, žaludok bol naplnený tak už som spokojna. Pred tým som ale pila veľa vody, lebo minule som nepila vôbec, ešte som bola aj hladná tak babatko bolo také ospale a tým pádom ani nepilo. Teraz už som to nepodcenila a pripravila sa nato aby bolo všetko v poriadku.
@janka11515 ďakujem za odpovedať. To ste ma potešili. Mám rovnaký prípad a v utorok idem na kontrolný usg ale samozrejme nervy a neistota pracujú tak sa veľmi bojím aby bolo bábätko v poriadku.
@janka11515 ďakujem za odpovedať. To ste ma potešili. Mám rovnaký prípad a v utorok idem na kontrolný usg ale samozrejme nervy a neistota pracujú tak sa veľmi bojím aby bolo bábätko v poriadku.
@jacquelin To vám verím. Ja som tiež bola v strese co bude. Ale keď je všetko ostatné v poriadku, malo by to byt dobre. Viacej pite, najedzte sa aby drobček nespal, ale aby bol aktívny a bude aj napity. Veľa šťastia

@janka11515 a on čo povedal?