icon

Minimálne naplnený žalúdok plodu

janka11515
10. júl 2025

Dobrý deň. Pri morfologickom usg v 20. tt mi doktor povedal ze babatko ma minimálne naplnený žalúdok. O 20 min.ma skontroloval a bolo to rovnako. Je to niečo čoho by som sa mala obávať? Stretol sa s tým už niekto? Dakujem

martul
10. júl 2025

@janka11515 a on čo povedal?

janka11515
autor
10. júl 2025
@martul

@janka11515 a on čo povedal?

@martul ze babatko nieje napite plodovej vody, že ma prázdny žalúdok. O týždeň ma objednal zas aby to skontroloval lebo správne by malo byt brusko naplnené plodovou vodou

janka11515
autor
Autor odpoveď zmazal
glade22
10. júl 2025

Tak logicky, čo by to mohlo znamenať?

jacquelin
18. júl 2025

@janka11515 dobrý deň, môžem sa opýtať ako ste dopadli a opätovnej kontrole ? Ďakujem

janka11515
autor
18. júl 2025
@jacquelin

@janka11515 dobrý deň, môžem sa opýtať ako ste dopadli a opätovnej kontrole ? Ďakujem

@jacquelin Dobrý deň. Všetko bolo v poriadku, žaludok bol naplnený tak už som spokojna. Pred tým som ale pila veľa vody, lebo minule som nepila vôbec, ešte som bola aj hladná tak babatko bolo také ospale a tým pádom ani nepilo. Teraz už som to nepodcenila a pripravila sa nato aby bolo všetko v poriadku.

jacquelin
19. júl 2025
@janka11515

@jacquelin Dobrý deň. Všetko bolo v poriadku, žaludok bol naplnený tak už som spokojna. Pred tým som ale pila veľa vody, lebo minule som nepila vôbec, ešte som bola aj hladná tak babatko bolo také ospale a tým pádom ani nepilo. Teraz už som to nepodcenila a pripravila sa nato aby bolo všetko v poriadku.

@janka11515 ďakujem za odpovedať. To ste ma potešili. Mám rovnaký prípad a v utorok idem na kontrolný usg ale samozrejme nervy a neistota pracujú tak sa veľmi bojím aby bolo bábätko v poriadku.

janka11515
autor
20. júl 2025
@jacquelin

@janka11515 ďakujem za odpovedať. To ste ma potešili. Mám rovnaký prípad a v utorok idem na kontrolný usg ale samozrejme nervy a neistota pracujú tak sa veľmi bojím aby bolo bábätko v poriadku.

@jacquelin To vám verím. Ja som tiež bola v strese co bude. Ale keď je všetko ostatné v poriadku, malo by to byt dobre. Viacej pite, najedzte sa aby drobček nespal, ale aby bol aktívny a bude aj napity. Veľa šťastia