Mohla som si spôsobiť zamĺknutý potrat?
ahojte baby, pomozete mi s mojou dilemou? Nikdy, ozaj pocas ceelho roku nepijem ziadny alkohol, lebos a snazime o babatko. Vcera mi MS meskala 3. den (v poslednych cykloch sa mi to stava). Neviem, ci z nejakej depky, otvorili sme si s MM biele vino, z kt som vypila tam pohar a trosku... aj som sa citila trosku cudne, brnenie v nohach aj v bruchu. Rano som zacala krvacat, vyzera to na normalmu MS... Ale hloda vo mne otazka, ci meskanie MS nemohlo znamenat uz tehu a tym vinom som neublizila babu a prisla o neho... Ak bysom si urobila tehu test, ukazal by mi, ci som boal tehu? Velka vdaka za odpoved!
@simka85 urcite si nepotratila kvoli troche vina, keby si aj bola tehotna, tak babo by nebolo este uhniezdene a tvoje popijanie by na plod nemalo ucinok. Keby bolo take jednoduche prist o babo, tak by bolo popijanie pouzivane ako metoda "po"...nie je. Priroda je mudrejsia a silnejsia. Nebola si podla mna teho, meskala ti len normalne menstruacia
urcite nie, okrem toho potrat po 3 dnoch meskania menzesu? jednoducho je to menzes, a pohar vina by ti neublizil aj keby si tehotna bola. ale drzim palce, nech sa to podari
Mne meska dnes 6 den... zhodou okolnosti som si pred troma dnami dala pohar cerveneho vina ku telke... (prave preto aby som dostala- tiez sa snazime o babo a na nestoch stale nic) na dalsi den som mala iba slabe spinenie no prestalo... a dnes na teste veeeeeelmi slabucky duch (robila som si ho pred 2 hodinami)
V tehu som si hocikedy dala vino,ci pivo a deti mam zdrave
Dakujem Vam za vase odpovede, vazim si to! 🙂
@simka85 pohar vina potrat nesposobuje 🙂 ale vie kraaaasne rozbehnut menzes 🙂
na zamlknuty potrat by si musela mat najprv potvrdene tehu a akciu srdiecka, co 3 dni meskajuca ms rozhodne nie je. a ako tu uz bolo napisane, uhniezdujuci sa zarodok este az do nejakeho 5, 6 tt nie je vobec napojeny na Tvoj krvny obeh.
takze alkohol v case ked zena este nema sancu tusit, ze je tehu, ublizit nemoze.
v tomto to priroda krasne a logicky zariadila...

poharom vina urcite nie 🙂 proste ti len meskala MS... nehladaj problem tam, kde nie je...