icon

Mokrý výtok v II. trimestri

sweety22
5. apr 2015

Ahojte, som v 16 tt, ale uz par dni pozorujem hojný mokrý výtok- bezfarebný, vodový. Mám to celé tehotenstvo, ale intenzita sa poslednú dobu zvýšila. Mala ste to niektorá tak, neznačí to niečo zlé? Vďaka za info

monikalc
5. apr 2015

Ahoj ja som v 14 tyzdni a mam to iste a mne povedala doktorka ze je to v poriadku ze to je ten tehotensky.

sweety22
autor
5. apr 2015

@monikalc a mas to tiez tak parkrat za den, ze mokre gatky? lebo ja to posledne dni tak hojne pozorujem..

bonaqa2013
5. apr 2015

môže to byť aj plodová voda - treba vyšetrenie.

alenkaa26
5. apr 2015

@bonaqa2013 je to mozne aj v takomto tyzdni.. takto cez sviatky to asi neporiesim :(

januliku
5. apr 2015

@sweety22 Ak je to číre a konzistenciu to má ako voda, bez zápachu, môže ísť o plodovú vodu. Ak si to ešte s dr. neriešila, treba radšej hneď zbehnúť na pohotovosť, nech ťa pozrú. Do utorka je ďaleko.

mirkapal
5. apr 2015

Ja som s takymto "vytokom" skoncila v 5./6. mesiaci v porodnici na pozorovani a doma na PN do porodu. Nemusis mat to iste, ale lepsie je dat sa skontrolovat, aby naozaj neslo o unik plodovej vody.

januliku
5. apr 2015

@alenkaa26 Žiaľ, hocikedy ti môže začať voda odtekať a rozbehnúť sa aj pôrod. Lekári to vedia zastaviť, len treba ísť čím skôr do nemocnice. Pokiaľ je to skutočne plodová voda a odteká vo väčšom množstve, tak je to veľmi veľmi nebezpečné. Bez vody bábo nemá šancu.

mamulka211
5. apr 2015

@sweety22 preco si muz? 😀

bonaqa2013
6. apr 2015

@alenkaa26 a čo bývaš na konci sveta alebo čo. Však pohotovos´t je v každom okresnom meste.

mamulka211
6. apr 2015

preco admin opravil nazov temy z Hojny vytok na Mokry vytok, moze byt vytok aj suchy? 😀

alenkaa26
9. apr 2015

Po kontrole je plodovej vody dostatok na UZ. Tak aby ste sa nezlakli, moze to tak byt. Len si to treba posledovat.