Môže dôjsť k potratu pred 6. týždňom?
Ahojte,
Pred pár dňami som sem písala s pozitívnym testom a častými bolesťami podbrušia....
MS mala prísť 2.4. no nedorazila. Testy krásne tmavé kolajnice, lenže uZ 3 deň mám pocit, že príznaky sú na ústupe. Ako ťažkosť žalúdka, mierna nevoľnosť, ani pachy mi neprekážajú ako predtým, dokonca i prsia pomenej bolia (ako bola ale menej). V minulosti som si už prešla MA, ptm rizikovým tehotenstvom ale so šťastným koncom 🩷. Dnes aj v včera som si robila test Hexaphan na moc , ktorý používa i gynekológ a v oblasti krvi mi už 3 x vyšlo modre okienko, teda prítomnosť. Takto som to mala aj pri MA.
Môže dôjsť MA i pred 6tt? Ešte som u lekára nebola v pondelok chcem volať..
Mám strach a obavy, nebolo to úplne plánované tehotenstvo ale človek sa o tu malú fazuľku boji a moje nervy sú z toho.dost v prdeli tiež 😮💨
Príznaky niektoré ženy nemajú vôbec - ani ja som nemala žiadne pri posledných 3 tehu. Zas buď optimista troška.
Na priznaky by som sa teda vôbec nespoliehala, niektore sme ich mali este aj chvilku potom ako sme o babo prisli
Mala som 3 krat potrat spontanny v uplnych zaciatkoch. Priznak bol vzdy rovnaky- krv roznej farby po utreti po cikani.
Tie príznaky, že ustúpili nemusí vobec nič znamenať ale zároveň aj môže :/

V prvom trimestri sa môže vždy niečo stať