icon

Môže hnedý výtok naznačovať spontánny potrat?

dominikaaaaaa1234
14. júl 2024

Ahojte, mám takýto problém skúste mi prosím poradiť. 24.5 som mala poslednú MS pred týždňom som bola na gyn a bolo vidno gestacny váčok ale plod Nie. Tento víkend som začala špiniť hnedý výtok a bolesti v krížoch tak som šla na pohotovosť kde mi povedali že na to v ktorom som týždni podľa MS by malo byt vidno plod ktorý nevidno, a že to bude určite spontánny potrat, dnes znova spinenie ale slabo ružová krv a znova rovnaká odpoved ale iný doktor. Spinenia trvali kratucko, tehotenský test som si robila 6x všetky pozit a Clearblue mi ukázal že som bola oplodnena pred 2-3 týždňami čo by sedelo na začiatok júna vtedy sme mali styk, bolesti mám iba jemne, cyklus mám 29-33 dňový ale lekárka uviedla 28 dňový ani neviem prečo. Čítala som tu už veľa príbehov ale neviete ma prosím niektorá upokojiť som dosť v strese. Ďakujem.

dominikaaaaaa1234
autor
14. júl 2024

@dominikaaaaaa1234 ešte som zabudla dodať na kontrole u svojej gyn pondelok Hcg 1000 gestacny vak 3mm pohotovosť dnes hcg nemerali gestacny váčok 10mm

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
dadka1997
14. júl 2024

@dominikaaaaaa1234 podla ms by si mala byt 7+2 čo je 8tt.. to ze ti vyšlo 6 testov pozitivne sice znamena tehotnosť, ale nemusí to tak aj byť... kedy ti vysli testy poztivne ? Ja som to mala tiež pdoobne rozdiel medzi celkostou babatka a ms bolo 2tyzdne.. cize ked sa mi objavilo srdiecko na sone som bola povodne 8+3 ale podla veľkosti plodu 6+3 a tiez som špinila, drzim palce

dominikaaaaaa1234
autor
14. júl 2024

@dadka1997 prvý test mi vyšiel pozitívny 25.6 a odvtedy vkuse na kontrolu mám ísť tento týždeň už k svojej gyn ale nedokážem prestať myslieť na to že to bude potrat, som zvedavá čo mi povie moja gyn