Môže krvácanie v 1. trimestri dopadnúť dobre?
Dobrý deň, som v 7. tt, včera som začala trochu krvácať, doktor mi nasadil hneď duphaston a tabletky na zastavenie krvácania, na sone vyzeralo byť zatiaľ všetko v poriadku, srdiečko bilo. Dnes ešte občas trochu špiním. Mali ste niekto takéto krvácanie na začiatku tehotenstva a všetko dopadlo dobre? Zaujímajú ma hlavne tie pozitívne príbehy.
ja som krvacala v 2 tehu a v jednom to dopadlo dobre, v druhom nie.
1.tehu, spinenie v 7-8tt, v 11tt trochu cerstvej krvi, dopadlo to dobre
2. tehu kvapka cerstvej krvi an toaletnom papieri 2x za den, dalsi den nic, dalsi sa rozbiehalo krvacanie, sono ukazalo, ze sa nenvyvija - uzavreli to ako MA a pravdepodobne sa spustal uz potrat.
v nemocke som bola s tehulkou, ktora takto bola uz 3x pre krvacanie a po par mesiacoch som ju stretla kocikovat babatko.
Aj ja ťa povzbudim, celé moje druhé tehotenstvo som chvíľkami krvácala, normálna čerstvá krv, potom to prestalo, pár týždňov bol pokoj a potom zase nejaký ten deň, dva. Bolo to psycho, ale všetko dobre dopadlo. Vždy ma hospitalizovali, po pár dňoch prepustili. Neprišli na to, čo to bolo. Pravdepodobne som mala prirastenu placentu k maternici a v tých zrastoch to sem tam zakrvacalo, tak mi povedali.
A ešte ťa povzbudim, ja som 3 krát potratila, vždy v období do 12 týždňa - MA, ale nikdy nebol prvý príznak krvácanie.
Inak dnes mám 3 deti, takže hlavne kľudový režim dodrzuj.
Áno, mala som to pri oboch deťoch. Zakaždým srdiečko bilo a ukázalo sa, že to bol hematóm, ktorý praskol, preto tá sýtočervená krv a následne špinenie ako po menštruácii. Brala som však tiež podobne ako vy Utrogestan (niečo ako Duphaston), a to až do 5. mesiaca tehotenstva.
Ja som špinila v čase ms a na teste dve čiarky..mala som progestenalle ascorutin v 8+6 tt som šla na prvu kontrolu s tým že som si myslela že zamlčany potrat keďže som ho mala tri mesiace pred tymto ..a zazrak bábätko žilo bilo srdiečko dokonca bolo ešte vrstiev o par dni zodpovedalo presne 9 +0tt 🙂 ten prostenalle som mala nasadeny do 20 tt sa mi zda sem tam som to špiennie mavala ale potom to vymizlo z druhym trimestrom môj dvovod bol že som mala nizko uloženú placentu keď sa vytiahla hore na zadnu stenu prestalo to teraz mame 7 mesačného drobčeka neposedneho a som za neho vďačna lebo bol vymodleny🙂
Ďakujem krásne za odpovede, snažím sa myslieť pozitívne 🙂
@klaudia1702 Ja som krvácala v 10 tt. a všetko dopadlo dobre.

u mňa to dopadlo OK...