icon

Môže pád v tehotenstve v 1. trimestri uškodiť?

20. aug 2025

Ahojte som tehotná v 13tt, dnes sa mi stalo že som spadla, môže to bábätku uškodiť? Mne nič neni, nič má neboli

januska12323
20. aug 2025

Pokiaľ nebol úder do brucha nemalo by sa nič stať.

beata_k
20. aug 2025

@anonym_autor Ako si spadla? Vo vseobecnosti je dieta chranene plodovou vodou, maternicou, tvojim telom.

autor
20. aug 2025
@januska12323

Pokiaľ nebol úder do brucha nemalo by sa nič stať.

@januska12323 nie do brucha nebol žiadny úder, vytkla som si nohu až som padla na zem udrela som si trocha chrbát o obrubník ale nič má neboli ani členok ani brucho

natinka36
20. aug 2025
@anonym_autor

@januska12323 nie do brucha nebol žiadny úder, vytkla som si nohu až som padla na zem udrela som si trocha chrbát o obrubník ale nič má neboli ani členok ani brucho

@anonym_autor ahoj ja som nedavno drisla tiez som 17tt isla som na sono lebo ma muz vyplasil ale vsetko ok. Dr mi povedala ze napr placenta sa odtrhne pri autonehode alebo pri naraze do brucha. Takto by to malo byt ok 😇

autor
20. aug 2025
@natinka36

@anonym_autor ahoj ja som nedavno drisla tiez som 17tt isla som na sono lebo ma muz vyplasil ale vsetko ok. Dr mi povedala ze napr placenta sa odtrhne pri autonehode alebo pri naraze do brucha. Takto by to malo byt ok 😇

@natinka36 kamoska má vystrašila že sa môže pri otrasoch placenta odtrhnúť tak preto píšem.. tak som sa zľakla a neviem či teda ísť k dr alebo nie

natinka36
20. aug 2025
@anonym_autor

@natinka36 kamoska má vystrašila že sa môže pri otrasoch placenta odtrhnúť tak preto píšem.. tak som sa zľakla a neviem či teda ísť k dr alebo nie

@anonym_autor presne som aj ja za to isla… neviem no ak budes kludnejsia tak chod. Ale vravim, ja som teda spadla riadne nejdem ti ani hovorit pri com a teda vsetko v poriadku😃

sara07
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keby sa ti odrhla placenta tak tu zaručene nepíšeš
trochu rozmyšlajte ,a naštuduj si viac o tehotenstvel ludskom tele atd .. potom sa nemusiš splašit ako teraz -
však aj ked chodiš alebo bežíš, ideš autom , vytah zastaví máš nejaky otras tela , čiže atd ...😂

tramtada31
20. aug 2025
@natinka36

@natinka36 ja som mala autonehodu s ďalším autom asi v 50tke, mne na pohotovosti povedali, že dieťa je chranene plodovou vodou, že sa nemá čo stat. Dnes má to dieťa už skoro 8 rokov a brutálne je sikovne a nadané vo viacerych smeroch a už teraz vidim, že jedného dňa dokaze veľké veci, takze žiadne následky z toho nema

natinka36
20. aug 2025
@tramtada31

@natinka36 ja som mala autonehodu s ďalším autom asi v 50tke, mne na pohotovosti povedali, že dieťa je chranene plodovou vodou, že sa nemá čo stat. Dnes má to dieťa už skoro 8 rokov a brutálne je sikovne a nadané vo viacerych smeroch a už teraz vidim, že jedného dňa dokaze veľké veci, takze žiadne následky z toho nema

@tramtada31 no super tak si mala stastie v nestasti.

natinka36
20. aug 2025
@sara07

@anonym_autor keby sa ti odrhla placenta tak tu zaručene nepíšeš
trochu rozmyšlajte ,a naštuduj si viac o tehotenstvel ludskom tele atd .. potom sa nemusiš splašit ako teraz -
však aj ked chodiš alebo bežíš, ideš autom , vytah zastaví máš nejaky otras tela , čiže atd ...😂

@sara07 zarucene nepise? Nastuduj si aj ty. Nemusi ani krvacat.. moze vzniknut hematon o ktorom ani nemusi vediet.

sara07
20. aug 2025
@natinka36

@sara07 zarucene nepise? Nastuduj si aj ty. Nemusi ani krvacat.. moze vzniknut hematon o ktorom ani nemusi vediet.

@natinka36 nespadla predsa z kona , myslim reálneho kona ano vtedy by to bola na mieste
a nechytajme sa za slovička bavíme sa o odthnuti placenty nie hematone
ja čitaj pomaly píšem KEBY sa ti ODRTRHLA placenta

natinka36
20. aug 2025
@sara07

@natinka36 nespadla predsa z kona , myslim reálneho kona ano vtedy by to bola na mieste
a nechytajme sa za slovička bavíme sa o odthnuti placenty nie hematone
ja čitaj pomaly píšem KEBY sa ti ODRTRHLA placenta

@sara07 dakujem za vysvetlenie aj ked citam pomaly tak vidim to iste a odpovedam rovnako😃
Tiez som napisala ze si myslim ze je to v poriadku a k dr netreba ist.
Ja som mala horsi pad a teda sla som a vsetko ok.

sara07
20. aug 2025
@natinka36

@sara07 dakujem za vysvetlenie aj ked citam pomaly tak vidim to iste a odpovedam rovnako😃
Tiez som napisala ze si myslim ze je to v poriadku a k dr netreba ist.
Ja som mala horsi pad a teda sla som a vsetko ok.

@natinka36 dotahovat sa tu fakt nejdem ,anooooo máš praudu

natinka36
20. aug 2025
@sara07

@natinka36 dotahovat sa tu fakt nejdem ,anooooo máš praudu

@sara07 dakujeeeem 😇🤣

zuzka649
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som spadla na ľade v 20tt. Nie na brucho, ale na bok nohy..bola som na pohotovosti kde mi povedali ze je vsetko ok…o dva dni som začala krvácať pretože placenta bola na jednej casti odtrhnutá od steny maternice a bol za nou obrovsky krvný hematóm…

karlamon
20. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ja som približne v rovnakom tt liezla z postele a preratala som dĺžku matracu, letela som kolenami rovno na zem.. Týždeň som nevedela stúpnuť na nohu od bolesti.. Krpata je našťastie v poriadku 🙏 🥰