Môže sa doktor zmýliť pri diagnostike tehotenstva?
Chcem sa Vas spytat , ci ste niektora zazila , ze Vam doktor povedal , ze mate MA a nakoniec to tak nebolo dakujem
Pokial je MA diagnostikovany neskor, tzn. Od cca 8tt a predtym bola srdecna akcia potom nie, nevidím možnost, že by sa pomylil. Srdecna akcia = blikanie, ktoré je jasne vidiet.
Ano, su tu pripady, kedy este nie je srdecna akcia na prvom utz trebars v tom 8tt, ale to sa aspon týzden caka, neposiela sa rovno na kyret.
Bohuzial, MA je velmi častý, asi je lepšie prijat ho než upinat sa na zázrak.
Do 8 tt kvoli nepresnemu casu otehotnenia to ako malu nadej vidim... neskor isto nie, bohuzial
Mne robili uzv na pohotovosti, poslali ma domov po veci a druhy den som mala prist na kyretaz a pred zakrokom mi robili este kontrolny uzv, ktory MA potvrdil. Ja som bola v 11tt, tam je ta istota uz pri prvom uzv dost vysoka.
Ja som vždy mala akciu srdca a potom už nie. Ani v jednom prípade sa nepomýlili.

Normálne som sa vrátila 4 roky spat .
Dr na poradni ,ze MA . Bola som v 11tt . Hneď ma poslal do nemocnice. Ešte dr som sa pýtala ci je možné že v nemocnici tu akciu nájdu predsa len lepsie sono celu dobu som verila,že dr v nemocnici mi povie opak . Nestalo sa tak .
Je mi to ľúto. Drz sa . Prajem ti veľa síl.